Ekonomski fakultet u Sarajevu o izjavi Sabine Silajdžić: Ograđujemo se od njenih stavova

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ograda

Ne vidim potrebu za ogradjivanjem jer žena nije predstavlja fakultet već svoje stavove

Sta reci

Boze sacuvaj

ejkfhewjIJWEIJ

Nikakvo čudo. Ekonomski prvo da iseli iz bogoslovije ne bi li se sve vratio u legalne tokove pa sa ceste neka izdaje saopštenja.

***

***

SedamSekretara

Ekonomski fakultet treba poslati ovu tzv gospođu na dodatnu psihološku procjenu o radnoj sposobnosti s obzirom šta je sinoć pokazala i kako se ponašala na Face TV, a o njenim stavovima tek nemam riječi, bolesno iskrivljavanje činjenica ali ona ovo radi po zadatku, a vidite da su joj svi uhljebljeni u politiku i ona je bila, brat, otac, sve u strankama protiv kojih dotična govori. Vučić i Dodik joj zavide na stavovima, već je slave kao zvijezdu, kakva je ovo....

222222222222

Prokleto vam bilo na Vjek i Vjekova....Amin ka 100ko ******ena 500 godina ahaaaahaaa

Yr7fufuf7

Dajte srbfilnoj ku.ki odkaz

Onooćeplin

Dajte srbfilnoj ku.ki odkaz ka Yr7fufuf7 Em te nepismena 😡

NNn

Gdje moderna medicina nema rješenje tu je stara dobra tekstilna industrija.

Xyz

Kuji odmah otkaz ...SIKTER Jo's dobiva platu iz nasih dzepova Kuja van...SIKTER

Iva

Nikakvo čudo. Ekonomski prvo da iseli iz bogoslovije ne bi li se sve vratio u legalne tokove pa sa ceste neka izdaje saopštenja. ka ejkfhewjIJWEIJ Je.ala te bogoslovija i fašistička crkva

oikonomos

Gdja je posljedica stanja nauke na ovom fakultetu. Oikonomos! Oni cak ne znaju ni pravo znacenje rijeci ekonomija...

Guest

a i ta TV kuća samo dovodi one koji će da blate Bošnjake patriota,da ocrne jednu porodicu,”Smišljate vi spletke a i Allah ih smišlja,a Njegove su najveće”

JAHALI TVOJE pa se POTURCILI JADO

500 godina ahaaaahaaa ka 222222222222

Ja podrzavam Sabinu Silajdzic!

Ima zena hrabrosti pogledat istini u oci. Svaka cast!

Dao ti >PAS KURAC UUSTA

Dajte srbfilnoj ku.ki odkaz ka Yr7fufuf7

Jebo te otac...PAS

Je.ala te bogoslovija i fašistička crkva ka Iva

Obavezno

Je.ala te bogoslovija i fašistička crkva ka Iva Lijeci se opasan si za svoje bliznje i okolinu, ako je moguce bolnicko za kucno lijecenje je kasno.

Mislim, znači postojim!

Ovo ne važi za one iz sdfa

Pa i ne mogu se porediti ta dva datuma

Pa i ne mogu se porediti ta dva datuma, jer 9.1.1992. Niko nije ubijen, a 1.3.1992. Je ubijen nikola gardovic usred sarajeva u po bijela dana, samo zato sto je mahao zastavom na vjencanju. I vi svakog 1.3. Slavite to ubistvo, jasno saljuci poruku svim srbima sta ih ceka u sarajevu.

Drd

Dajte srbfilnoj ku.ki odkaz ka Yr7fufuf7 Pretpostavljam da treba biti srbofoban kao ti.

/ Najnovije