Semir Efendić: Počnimo raditi za BiH, neću vas iznevjeriti

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Stranka za BiH

Nakon što smo objavili informaciju o pojedinim članovima porodice Efendić, koji su preko Semira dobili vrlo interesantne funkcije, veliki broj građana nam se javio te nastavio niz. Jedan od njih nam je napisao da je amidža Semira, Hamed Efendić (koji, iako je penzionisan, radi kao savjetnik komandira Centralnog zatvora), zaposlio svoju suprugu Hediju kao savjetnika u MZ Dobrinja 2. " data-broj="1" data-foto="" data-hidden="hidden" data-sub-html=" reklama " style="box-sizing: border-box; position: relative; width: 442.19px; min-height: 1px; padding-right: 15px; padding-left: 15px;"> Također, Semir Efendić je u Općinu kojom rukovodi uposlio dečka od svoje svastike (sestra njegove supruge, Adisa, koja je uhljebljena u Općini Ilidža), te još nekoliko svojih drugarica. Isto izvor tvrdi kako je Semirova supruga dobila posao u Ministarstvu prostornog uređenja KS, gdje je sekretar Adnan Efendić, Semirov rođak. Ona trenutno odsustvuje s posla zbog trudnoće. " data-broj="1" data-foto="" data-hidden="hidden" data-sub-html=" reklama " style="box-sizing: border-box; position: relative; width: 442.19px; min-height: 1px; padding-right: 15px; padding-left: 15px;"> Semir Efendić se navodno pobrinuo i za svoju sestru, koja je uposlene u "Elektroprivredi BiH". Navodno je u ovoj profitabilnoj komapniji trenutno uposlena kao pripravnik, dok se na nađe zgodno mjesto. Kako smo ranije pisal Semir je amidžića u smjestio "Tržnice". Načelnik sektora za pravne poslova MUP-a KS je, također, rođak Idriz Efendić, komandir policije Ilidža je Ensad Efendić, direktor Zavoda za planiranje razvoja KS je Hamdija Efendić.

Drina

Zapošljava Semir bolje od Asima

Gost

Hmmm..ti siniz SDA izasao jer si izgubio funkciju ( od Prevljaka) a ne kao neki prije zbog sukoba oko korupcije. Znas da nisi dovoljno iskren i karizmatican da pokrenes novu stranku. Radis ti definitivno i dobre stvari ali prije svega svoj interes gledas. Odabrao si savrsenu stranku za sebe tzv stranku karijerista kojima su uvijek i prije svega bile bitne pozicije ( drzali su ministarstva, javna preduzeca). Kazu da si jako sposoban i inteligentan, ali ti fali iskrenost i altruizam da nesto promjenis na ovoj sceni.

Latko zBrode

Samo me interesuje šta će na ovo kazat Bakirovi vječiti aduti u Parlamentu BiH Genjac i slični njemu. Njima je bom fino...orilo gorilo

A lijepo je meni govorio stari,

svaki papak, iz istocnih vukojebina,postane “graDZanin” Saraj’va i bolesno ambiciozan daleko dogura u “gradskim” strukturama. Sad sam vec ljubomoran...

lol

sbih je sda satelit svakako

Rumeni papak! Ubi čovjeka i nikom ništa!! To ima samo u BIH!

.

JA1

Nazalost, Semir Efendic vec godinama prosipa suplju i bogati se kao SDAovac i sve to mu prolazi kod naroda ispranog mozga. Stranka zabih je vec davno trebala da nestane i jos mnoge takve.

Ministarstvo prostornog uređenja

Selam gos. Semire vas rođak Adnan Efendica mi dade vas broj da vam se javim da mi nađete posao u ministarstvu.

Čuj to

Dvadeset i kusur godina nakon rata "počnemo raditi za BiH". A do sada ste radili za...?

/ Najnovije