Efendić otvoreno: 'Popustili smo, autoput se gradi ka Hrvatskoj, a ne prema Neumu'

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

2 2 2

***

2 2 2

***

kuglof

***

666

logicno je, ide se na zapad, a ne u v***

Haha

***

Prošo voz

Gotovo je rodjaće,voz je prošo i iz osijeka u Ploče će se začas,a iz Sarajeva u Neum kad se stigne kroz hercegovački krš.Hrvatska vas *****đa u svakom pogledu,a vi samo mješate.

Koliko

***

Correct

I naravno rumeni smrad namjerno podriva nacionalnu retoriku i pri tom ne spominje da je na otvaranje Pelješkog mosta pozvan Fadil Novalić, Tegletija i ostala svita iz bh politike... Zao si Efendiću, zao! ka 2 2 2 PA AJMO VIDJET KOLIKI I GDJE ĆE SE KRIŽ NATAKNUT ? KAD SE DODJE U PLOČE TREBA JOŠ BAREM SAT VREMENE DO PLOČA.DA SE IGRALO POŠTENO DUBROVNIK SA PLOČAMA BI BIO POVEZAN VRLO BRZO,ALI U TOM SLUČAJU BI AUTO CESTA IŠLA JUŽNOM STRANOM POPOVOG POLJA,A TO ZNAČI KROZ BIH,A ŠTO SE NIKAKO NIJE MOGLO DOZVOLIT.

Nbs

***

adi

(jes' da si papak - kataloški. Efendiću), ali i ptice na grabi znaju da je Trojka izdajnička skupina... za sitne siunekure uništiše Bosnu ka kuglof bosnu je unistila sda, i takve saljacine kao ti, majku ti natakarim lojvu na *****

Nbs

Brisuci mi komentar ne umanjuje cinjenicno stanje da od zenice do mostara nema ni 1% drugih samo muslimani stoli boze

444

SMRADU MUSLIMANSKI MOGO SI BIT U VLASTI ALI TEBI JE BILO DRAZE LIZAT JAJA KOMSICU I BAKIRU

On74

Zvekani, j.... ercegovinu gledaj srednju Bosnu. Podjeljena .HzHb povezo svoje brzom cestom a ovi drugi j..... i ono 23% spalo na 14%

Ja1

Joj populiste, izjavi i hajd se ti onda operi na ove lazi. Izgradjen je autoput prema hrvatskoj jos davno, prikljucak na hrvatski autoput je odavno uradjen ima deset godina. Bas su navalili sa ovim lazima

Ja1

I sta hoce ovaj da kaze, da hercegovina nije nasa pa sve sto se dole gradi ispadne izdaja?

Ljiljan:POSEREM I ZAPIŠAM SVE (6%)KRVAČE U BIH

bosnu je unistila sda, i takve saljacine kao ti, majku ti natakarim lojvu na ***** ka adi UFFF SESTRU TI JB.U ŠOKAČKO PRKNO !

Sarajevo bih

DOBRO SI SKONTAO SDO OTPADU,NIJE PUNO PROŠLO OD POČETKA GRADNJE VOLINO JEDNA SAD NASAO NJATIKE A KAD SI U SDO ZA OVU TRASU GLASAO NISI SMJEO VJETRA PUSTITI,SMRDIVOJE KAKO SI ODVRATAN, SMISLI NEŠTO PAMETNO RUMENKO PA SE JAVI AKO NEZNAŠ IMA PAMETNIH LJUDI UPITAJ SLOBODNO NE BOLI.

Jeli ti

Fadilj VOKRI

/ Najnovije