Efendić najavio izgradnju privatne opće bolnice u Sarajevu, vrijednost 60 miliona eura

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

K.L.

Hoce li Sebija biti i tu direktorica?

Otuzno

Semire 2 godine nisi asfaltirao cestu kod tog tvog binga. A za privatnu bolnicu nas boli k.... Seljacino iz brijesca jer placam zdravstveno i ima drzava da me lijeci, pazi i mazi. A dom zdravlja koji si renovirao godinama i to bolje ne gledati unutra sta su radili nema parkinga za korisnike doma zdravlja. Znaci smijesan si i ti i oni koji su glasali za tebe. Tvojim glasacima je domet tekuca voda u kuci/stanu i oni sretni. S obzirom dok nisu sljegli u novi gradi sa svojih vikend haus ( do juce mjesto boravka) morali su kilometar i vise ici na vodu. Jos jedna zgradurina da nas ovaj zrak utusi vise. Ionako na otoci pocinje najvece zagadjenje. Svaka cast.

Mirko S. Kojotovski

Baš me interesuje ko će se liječiti u ovoj ,,privatnoj '' bolnici ? I ove što imamo su privatne ili će kao i privatne ambulante opet praviti ugovore sa ZZO. U bolnicama koje imamo kada nije bilo korone uvijek je bilo skoro 50 % kreveta slobodnih tj. neiskorištenih.

Azra

E sad smo bas naj.ebali! Sve vise izgleda kao zapadni kapitalisticki sistem, osim cinjenice da nikad necemo imati socijalni program za one najugrozenije. Ne pretjerujem kad kazem da smo u ku.rcu. Klasne razlike ce biti sve vece, a zna se ko je tu najvise popu.sio

Hastor

Hastor. Sad znamo za čiji račun Sebija uništava zdravstvo u Sarajevu.

Sarajka

Koliko je ovo spratova? Na sreću veće se vidjeti od smoga veći dio godine. Prodati opštinsku zemlju privatniku za objekat koji će biti namjenjen samo za bogate u području koje vapi za milion drugih sadržaja za "obićne" smrtnike može samo korumpirani seljačić poput Efendića. Do kada više?

/ Najnovije