Ef. Cerić pisao ambasadorima Rusije i Kine: Osramotili ste se pred žrtvama genocida

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosna jedna jedina

Sta je sebi ovaj covjek umislio pa se raspisao?! Ko je on, u ime koga pise? Dosta je ovaj narod unazadio svojim djelovanjem u posljednjih 20- 25 godina na visokoj vjerskoj poziciji. Muslimani u Bosni su zbog njega i slicnih politika vraceni 200 godina unazad, uvezao nam sljam a nas ponizio!

Alija je dao Cericu hilkade zrtava, ionako su sehidi kaze efendija

Zna Mustafa kako je kad se pokuša privatizirati genocid. Zna koliko problema ima njegova sestra koja je “zaštitila” srebrenički cvijet kao svoje intelektualno vlasništvo pa su mnoge majke i kćerke imale mnoge neugodnosti jer su kršile prava Mustafine sestre, i drznule se da isheklaju taj cvijet bez da ugrade Mustafinu seku i plate joj proviziju.

NisamRobot

Ovi americki spijuni/domaci izdajnici su dosadni ko "dajarija"

Ostani djubre do kraja

islamizirao Armiju, od bosanskih Muslimana napravio islamizirane fanatike i dobio nogu zbog Palate na Kovacima. Trofejni hodza je posljednje buce na svijetu koje treba da nekome prica

Proguglaj...

...šta je sekularna država.

2

RUSIJA PRIJETI INTEGRITETU BIH A KINA PROIZVELA COVID. SVE STO NE VALJA OD VAS JE.

/ Najnovije