Vlada o nabavci vakcina, otvaranju drive in testiranja u Sarajevu i odvijanju nastave

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kralj

Samo suplja i svaljivanje krivice sa kantona na entitet ili drzavu, ista prica i dokaz da ste svi isti

MDMMD

Samo suplja i svaljivanje krivice sa kantona na entitet ili drzavu, ista prica i dokaz da ste svi isti ka Kralj Mozda nisu svi isti. Ovi su sigurno neiskusni, ali je jako tesko ispravljati ono sto su prethodnici mutili i zakuhavali 29 godina.

?

Nisu svi isti. Ne pljujte po čovjeku koji u ovom trenutku radi posao debele Ankice i frljavog Fadila. MCP i Federacija po zakonu su dužni da nabave vakcine. Kantonalna vlada sada radi tudji posao a vi ih pljujete, dok vam se Fadil i Ankica smiju u lice. Malo samopoštovanja pokažite.

Kralj

MDMMD 09. 02. 2021. u 11:21:17 >Samo suplja i svaljivanje krivice sa kantona na entitet ili drzavu, ista prica i dokaz da ste svi isti ka Kralj 9 3 Samo suplja i svaljivanje krivice sa kantona na entitet ili drzavu, ista prica i dokaz da ste svi isti ka Kralj Mozda nisu svi isti. Ovi su sigurno neiskusni, ali je jako tesko ispravljati ono sto su prethodnici mutili i zakuhavali 29 godina. Za nerad i nesposobnost svako ce nac izgovor a ovo su sve ucenici sda i sdp dvije stranke koje su najodgovornije a samim tim i odgovornost ovih sada u drugom pokusaju

Gradzanin

Laze forto i ovi sportasi u vladi svi do jednog ima i puno manjih drzava sa po stotinjak hiljada stanovnika pa nabave vakcine i vaditi se na ovu foru je licemjerstvo

/ Najnovije