Edin Forto otvoreno: 'Srušili su plan i projekat koji nisu ni pročitali'

/ Komentari (23)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kiki

Izdajnice dao si Ferk Srbima HDZ aerodrom Sarajevo pokušali ste dati drzavu Sud dali ste tužilaštvo dao bi i mrtvog oca za fotelju. Ostat ćete upamćeni kao najveći izdajnici sopstvenog naroda sjeme vam se zatrlo izdajnicko.

Lazes Forto izdajnice

Svako ko hoće može na Istraga.ba moze da pročitati vas pokušaj prevare bošnjaka i ulizivanje HDZ i Snsd.Sve ste dali ljudske hulje. Uzmi ih bože ne znaju sta rade.

Radi Forte

Građani placaju skuplje osiguranje vozila. Normalno kad je to zahtijev HDZ.

Neko iz mase

Ova dezerterska hulja kao protagonist lgbt nametnute vlade nekom nesto porucuje. Lesinarska faca ce potonuti skupa sa svim ostalim izdajnicima BiH.

MRKI

DE TI ****O OD COVJEKA UMUKNI VISEEEE

Trojka

Je omogućila Zoranu Galiću bijeg u HR. Toliko o trojci

Iva

Lažeš kao Vučić Ako je trebalo da se usaglase Kantoni zašto niste slušali sta oni žele ? Niste vi iznad njih .Sve sto ste planirali je za RS I Kantone gdje su Hrvati vecina

Iko

Pa imaš li i trunku srama. Nako šti smo svi vidjeli kako sahranjujete drżavne institucije.

Lažeš čobane

niko tako nije brzo prodao državu, kao izdajnička Trojka. Prije bih ruku sebi odrezao nego dao Našoj stranci glas. Kakva ste vi samo prevara.

Pokrenete

Privredu i nece vam biti potrebni krediti i pozajmice

Pa nije SDA

Dala još 40 miliona za zgradu Dodikovom kumu. A vi se ugradili prodane duše.

***

Sta koje p*** kukate za 70mln isto da ne znam sta je. Bolan to se za heftu skupi preko akciza za gorivo. Previse dramaturgije, pogotovo jer da je sve ok, Dodik bi opstruirao. A nisu neke pare. Bolje da pocnete sa zakonom o porijeklu imovine, vas partner gRamo usIsak tolko sam ima na racunu

Trojka je postavila Rimca

Da nam svjesno ubija djecu Hvala trojko dabogda i vaša djeca tražila pomoć od Rimca

***

***

Zond

Neka trojka objavi sve funkcije koje drži HDZ. Tri puta više nego im pripada. Trojka je rak rana BIH.

Maja

Udruženi zločinački poduhvat današnjice zove se trojka.

Bosanac

Forto, to što bi ti dao sve, to je tvoj karakter. Država nije na prodaju. Da ovakvo rukovodstvo RS-a bude nagrađeno minibuisevima i wi-fi mrežom u školama gdje djecu uče kako su *****ci antifašisti, ili tamo gdje djecu uče pravoj, nepatovrenoj mržnji prema domovini, a našu djecu koja pobjeđuje susjede i komšije na matematičkoj olimpijadi da guraju u geta, to možeš ti prihvatiti - MI NE. Mi Bosanci i Hercegovci.

Nadimak...

A ti doveo pe de re koje nismo zeljeli..eto isto je to

Nnnmxm

Kako ovaj čovjek ima obraza uopšte se pojaviti na sceni.Imam prijatelja koji je za vrijeme rata dezertirao u SAD,nikad se nije vratio u sarajevo,valjda ga sramota sresti raju koju je ostavio,valjda čovjek ima obraza.A kakva je ovo spodoba koja se usudila popeti na binu i soliti nam pamet.Šta je ovo zaboga danas,jeli normalno da je ovo nama normalno?

071

SDA slagala? SDA koci Evropske integracije? Glupa SDA rasteretila Dodika da na njega ne pada odgovornost za kocenje procesa? SDA priskocila Dodiku u pomoc? Ne mogu da vjerujem :D.

071

@Trojka je postavila Rimca a SDA Sebiju. Koliko gradjana Sarajeva nije prezivjelo Sebiju? A za dokument o nemogucnosti lijecenja djece u inostranstvu su odgovorni Sebija i njen sef pedijatrije. Lako je srati sa parolama dok se provjere informacije. I naravno da i Rimac treba da ide, kao i 95% politicara koji su se uopste ocesali o politiku u BiH od 1989. godine.

***

***

Jurek

Udruženi zločinački poduhvat današnjice zove se trojka.

/ Najnovije