Edin Forto o izjavi da su 'rat u Sarajevu dobili seljaci'

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BiH

Ne volim ovog slinu, ali je upravo rekao pravu stvar. Tačno. Papanijada i turbofolk bagra je dobila rat, i oni su jedino i profitirali i od rata i od postratnog perioda. Savršeno tačno. Nažalost, i on i slični njemu su jadna alternativa istoim tom papcima i seljoberima. Jbg.

Hvala Bogu

Najbolja vlada KS do sada

Azazel

Nije slagao, recimo da "Letu stuke" odrzavaju duh Grada I da je Pusenje zapalilo u Zg, klinci iako znaju engleski radije slucaju 'ekavicu' sto I jest pomalo zalosno. Mada je I u moje vrijeme bilo raje koja su gotivila tzv "narodnu" hehehe

Guest

Čovjek iznio istinu! Sarajevo nije što je bilo. Ima tu i tamo lijepih stvari koje podsjećaju na djetinjstvo, urbanost, ali to su tek isječci u odnosu na prijašnje Sarajevo.

Pazarac se nabio na nož

To je primijer urbane kulture čelika.

Panzer

Ne kontam šta se ljutite ČOVJEK JE REKAO ISTINU SELJAKLUK NA SVE STRANE URBANO JE IZGUBILO I POSTOJI U ONO MALO STAROSJEDILACA ŠTO JE OSTALO NARAVNO SDA ĆE GA NAKON OVE IZJAVE NAPASTI JER VRIJEDJA KAO NJIHOVO GLASAČKO TIJELO GORI SU MI SELJOBERI I DOŠLJE NEGO ČETE

Guest

E Foto ti si "urban", ti si jedno obično g....

Name

100% tacno sto covjek kaze. Ono sto ne razumijem je zasto ih je sramota svog porijekla?? Grad, ako se jos uvijek moze tako zvati, je opustosen kad je kultura u pitanju. Naravno, uz svesrdnu pomoc kriminalne SDA koja je skolski primjer nekulture.

JA1

100% tacno sto covjek kaze. Ono sto ne razumijem je zasto ih je sramota svog porijekla?? Grad, ako se jos uvijek moze tako zvati, je opustosen kad je kultura u pitanju. Naravno, uz svesrdnu pomoc kriminalne SDA koja je skolski primjer nekulture. ka Name Nije njih sramota, nego se stide xD

Fortp

Debil

Nonius

Kad je rat u Bosni i Hercegovini počeo,prvi koji su pobjegli iz Sarajeva su tzv.Gradska raja.Ljudi koji su odbranili grad su većinom iz ruralnih i padinskih dijelova grada.Dok se ginulo po Sarajevskim brdima gradska raja je bila po kafanama i podrumima.A ovog ološa treba protjerati iz našeg prelijepih grada.

Češnjak

Dovoljno je da otvorite Havaz pročitate naslove pa da vidite odakle se uvozi kultura. Karleuša u grudnjaku, Mica Pica otjerala vjerenika, Aca Luk ni jeo ni mirisao, Diskrecija pokazala kako se to radi, Lepa Brena na jahti, Ceca Meca ugradila silikone, Đir sa umjetnikom Memom, Tošić izjavio ovo...., Dara Buba Mara otkrila.obline....

forto je američki forte

amerićki psić na povodcu...

je li on to ustanovio

gledajući odozgo, iz helikjoptera?

Forto tito

Kaze kad sa sljego sa Sela uprtio samo dvije koze ,Moro hin na balkonu drzat.

@BIH

Hajd *** matere ti. Nećemo sada raspravljati o tome ko je opljačkao grad. Urbane legende ili seljaci. Ni Forto ni neko drugi nema pravo držati lekcije o kulturi . Što je rok kulturniji od folka? Svakom njegovo a papak možeš biti i da si rođeni parižanin.

/ Najnovije