Edin Forto najavio veliki plan: 'Sada znamo šta se sve radilo na pogrešan način'

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kiki

Prodao si hdz vječno mjesto direktora a ti dobio kuću na moru.Jadan si Forto. Dabogda i ti i ona izgorili.

Matrixus

Reci nam Forto po tom tvom planu ko će ovladati BiH, Hrvatska ili Srbija, ili po pola, ono ima plan a slijepo na oči one pobjeguljske. Možda da se dobro okupa i umije pa da progleda i da liči na insana.

Dar

Da napomenem jednu fortinu laz koju je govorio prije izbora. Ima i snimak. Kaze ovako : "Ima ona koja kaze nikad ne reci nikad (ko biva poslovica), ali jedino za sta mozemo reci nikad, a to je da nikad necemo koalirati sa nacionalnim strankama" E to je pravo ime i karakter edina forte.

Sara

***

Al polje

Prima ga Forto od HDZ oči mu ispadaju a čirevi rastu. Samo nas interesuje dokle futavi Forto.

/ Najnovije