Edin Forto iz Kijeva za Radiosarajevo.ba: Moja tri dana u Ukrajini

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

zasto?

Sto li vam je ovo trebalo...

Bosanac

Jeste isli o svom trosku

Ha

Mora da nisu bili u ratu u sarajevu, pa otisli da vide kako to izgleda iz prve ruke.

R BiH

Ceprkas po Ukrajini a Schmidt nam od BiH pravi Palestinu …**** lud zbunjenog al definitivno …..

Ramo

Lijepe riječi su ukras

Forte

Veliko bravo za Sabinu i Edina.. hrabar i odvazan potez. Zelim vas srecu i da istrajete u nastojanju da pometete federalne bandite... samo naprijed! 👏👏👏

HashimQ

Otišao Forto da vidi kako je to biti u ratu s obzirom da u vlastitoj zemlji nije bio tokom agresije. Fugitive Forto.

-

Otišao Forto da vidi kako je to biti u ratu s obzirom da u vlastitoj zemlji nije bio tokom agresije. Fugitive Forto. ka HashimQ Koristi google, međede. Dobro znaš da je bio u Sarajevu u ratu. Lažeš a znaš da svi znamo da lažeš. Kome onda lažeš? Sebi?

edi

Sto nisi Forto bio tri ratna dan u Sarajevu u BiH od 92 do 95. ***

/ Najnovije