Edhem Fočo: Srbija je saučesnik i u genocidu u Gazi

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

sdfa trauma

paranoja koja prelazi u ludilo

Ljiljan GAZIJA

***

Gost_Radio_Sarajeva

Pa Izrael ga podučava šta i kako da radi. A s druge strane malo ko nije saučesnik u genocidu u Gazi.

Srb IN

***

Ne pijem dok Paja vozi

***

Srb IN

***

miki

nisu Vučić ni njegovi licemjerni, to je stanje

Pola ...

... svijeta, koji vi docekujete rasirenih ruku je saucesnik!! Zelite u NATO?

Saučesnik je čitav svijet.

Debilu j.... la vas više Srbija boli me racku za svrbiju.

Evo

prilike za još jednu rezoluciju hahaha

Ne pijem dok Paja vozi

Starac Fočo od stotinu leta

Pobježe

Edhem 1991 u Maleziju na studije i ostade tamo dok je mladost ginula i branila Bosnu, onda se vrati da preko Al Jazire palamudi i pametuje.

Gost

Foco prde, Srbija kriva!

Srb In

Cela Tuzla moga muzla

Biznis

U cijelom svijetu više nema etike,poštenja ni morala. Na zalost interesi prije svega i biznis. Vojna industrija je jedna od vodećih i najisplativijih. I u ratu u BIH su sukobljene strane prodavale oružje jedni drugima.

***

***

***

***

MIKO

GOSPODINE FOCO NIKAD NISAM PROCITO DA SI OSUDIO HAMASOVCE ZA ZRTVE KOJE SU URADILI U IZRAJELU I STO SU POCELI SUKOB DA SE RAZUMIJEMO NEODOBRSVSM STA RADI IZRAJEL SAMO TREBA BIT OBJEKTIVAN DA HAMASOVCI NISU POCELI DO OVOG NEBI DOSLO

Ne pijem dok Paja vozi

Edhem 1991 u Maleziju na studije i ostade tamo dok je mladost ginula i branila Bosnu, onda se vrati da preko Al Jazire palamudi i pametuje. ka Pobježe Pa takvi i pametuju jer su kao patriote\domoljubi(čast izuzecima) koji eto vole BiH i ako treba Bori će se ako treba do zadnje kapi 🩸

***

***

I ko je sad pa taj nakav Foco??

Zasto je njegova bitna?? Mene hladno zaboli QRTZ za to sto on misli...

/ Najnovije