Džaferović: Turska ima vrlo važnu stabilizirajuću ulogu u regionu

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Covjek

Pozdrav Dzaferovicu, zagrljaj Dodiku, CISTA LJUBAV.

Naivac

Djaferovicu ti si jedan obican naivac,a i tvoj sef izetbegovic.Sta Turska ima da stabilizacijom BiH,ako je jucer taj cavoglav izjavio da se upotpunosti slaze za milanovicem i plenkovicem u svezi BiH,a znamo da su to dva najveca neprijatelja jedinstvenoj suverenoj BiH.Sta ima vucic sa BiH,je li ikad rekao da priznaje jedinstvenu suverenu BiH,naravno da nije,a je li snajperom gadjao po Sarajevu,jest.Djaferovicu kao prvo nema prijateljstva medju drzavama,a za sada i neznam zasto ali Velika Britanija i SAD su jedini koji podrzavaju jedinstvenu cjelovitu suverenu BiH,ali sam skeptican kad citam sta je onaj Eskobar izjavljivao .

Dudek Krivousti Njofra

Ma nešto mi vecina srba posebno iz srbije previše lici na turke..krv nije voda...U turskom parlamentu nije ni razmatrana rezolucija o genocidu u Bosni

Covjek

Nema sumnje.

Guest

Guest @ Dudek krivousti Njofra Pa braca cigani moraju liciti jedno na drugo od boje tena,lazi td.itd.

Guest

Guest Sta bi coro sa Armenijom?

Bosanac

Lijepe riječi su ukras !

/ Najnovije