Džaferović - Sattler: BiH može očekivati kandidatski status ove godine

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Eu san

Hajde ne seri,nit postoji sredjen socijalni nit pravni sistem,o cemu pricate.socijalni sistem koriste bogatasi,crpe i novac s biroa,a i mafijaska vlada ih nagraduje pomoci u novcu,obicno po zaslugama koliko su radnika silom natherali da glasaju za sfa teroriste.o cemu pricate kakav status,kad ovdje uopste nema drzave,ovo je mafijasko leglo.

Mostar

Tri entiteta i BiH ima šansu opstati. Ovako ce se mrcvariti dok ne odumre

Mirko S. Kojotovski

Super ako ove godine dobijemo kandidatski status možda moje praunuče doživi da BIH uđe u EU.

Mrš glupane

Koel, veliš Turskoj, i Americi?! Kakva budala ovaj lik?! Jel moguće da Bošnjo može biti bez zrna pameti!? Mrš, majmune glupi, odjebi idiote! Ko te napravi tako glupog, blago njemu!

Jok oni

Ma da! Pravo dobra ta EU zajednica! Eto baš nam pomažu kod ove epidemije! Poslali nešto maski i rukavica.... Pretrgli se! A i oni, u toj zajednici, ne znaju gdje udaraju. Svako samo sebi grabi! Što bi nam tek tamo bilo dobro, samo svoj otpad da nam uvale, a polutičari bi trošili i krali još više!

/ Najnovije