Džaferović: Pojedini su se umislili, neka vide historiju i šta bude ko dirne u BiH

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

W

GOSP. DZAFEROVICU, HITNO POTPISUJTE VI I GOSP. KOMSIC ZAHTJEV ZA PRIJEM U EVROPSKU UNIJU. POGLEDAJTE STA RADE RUSI...

PRIJEDOR moja carsija

Dzaferovicu dobro otvori oci i usi i UCI od ZELENSKOG kako se brani drzava

Hahahahahahahahahahaha

Bookirov hemoroid pozvao? Kakva je to intelektulna gromada ispala iz Bookirovog shupka

Ljubinko

Lako je tudjim k....m mlatiti po gloginjama. Veci dio rata ste drzali 10% BiH, dok vam bivsa braca Hrvati i NATO nisu priletili u pomoc pa ste se u Dejtonu prositili na 23% BIH. Steta sto jos niste skontali sta vam je Alija uradio, od genocida pa do fildzan drzave.

On

Samo nas ti nemoj branit Šefkete.#ljubinko#zahvalite bogu i englezima ,traktorom bi ti da nije bilo njih

Gost

Ako Bošnjaci svaki dan čitaju ovakve gluparije onda su izvan vremena i prostora.

JA TEBE BUDALE

>>GOSP. DZAFEROVICU, HITNO POTPISUJTE VI I GOSP. KOMSIC ZAHTJEV ZA PRIJEM U EVROPSKU UNIJU. POGLEDAJTE STA RADE RUSI... ka W<< Pa ne upisuje se to ko u vrtic. Potpises i evo te. Ne znam ni ja puno jer me ne zanima, ali stalno cujem spominju nekakva poglavlja. A reci istinu, kome trebamo mi ovakvi razjedinjeni, prosti, nekulturni, puni mrznje sa unistenom industrijom i cestama, a pola smo prodali Arapima.?

Rvi

Ima Nas jos iskusni ne bojimo se ne moramo otimati oruzije kao 92g sretan Dan nezavisnosti

Jesi li Rvi u glavi, ili

Ima Nas jos iskusni ne bojimo se ne moramo otimati oruzije kao 92g sretan Dan nezavisnosti ka Rvi patriJota iz dijaSpore? Nepismen i glup? Dodji popu Šimi na oprost

/ Najnovije