Džaferović i Dodik u Antaliji govorili o BiH: Ovo su njihove poruke

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ocajno je sve

Dokle ce gradjani ove drzave i kompletna medjunarodna zajednica, a posebno PIC i Visoki predstavnik u BiH, trpiti ovo GOVEDO da ga sramoti, bruka, zavadja, potkrada, mrcvari, vrijedja, protuustavno i protuzakonito radi?! OHR ocito nema MUDA niti je spreman i odlucan djelovati u skladu sa Dejtonskim ustavom! U ovom slucaju OHR krsi Dejtonski ustav, svojim nedjelovanjem, puno vise nego ovo govedo iz sela kod Banja Luke. I sve to jos sa novcem glupih bh gradjana!

Jole

Srbija mozda nece ali Bosna i Hercegovina u svojim granicama sigurno hoce u nato...to neka ti bude jasno primitivac jedan...ti se tu nista ne pitas isto kao i taj pajac pored tebe

Sad

se Dodig pere i vadi za prijasnje najave,o "prijateljima",koji ce ih zastititi.Gorica pomno prati situvaCiju,dok ugoshcava ruske nocne dzukele.

Tabasco

Samo politički SDA idioti, mogu spasiti opančarskog šovi istu, j..o vam traktoraš familiju tupu

A

sta kaze Gorica?

Schmidt

Ja sam ovde turista, Bakire budi malo nudista.

/ Najnovije