Džaferović: Dodik može pocijepati mir, ali ne i Bosnu i Hercegovinu

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Moj Gospodine

Beogradski političari su izlobirali sa najmanje 40 miliona dolara (podmitili) prave američke državljane da razore svoju domovinu (USA).

Mrš

O miru nam govori islamski fundamentalist, koji je i nekažnjeni ratni zločinac!

Zapamtitimo

Svi državljani tzv.srbije su opasnost, neovisno od nacije, religije ili sličnih sranja. Baš tako je i ondašnji čelnik CIA kazao, citiram: "srbija je dugotrajni izvor mnogih problema".

Habuhabuhabu

Dodik je pocijepao trideset godina mladih i najviše srpskih života. Cijepanje će da se nastavi po tom rezu.

@Zapamtitimo

Svi državljani tzv.srbije su opasnost, neovisno od nacije, religije ili sličnih sranja. Baš tako je i ondašnji čelnik CIA kazao, citiram: "srbija je dugotrajni izvor mnogih problema". ka Zapamtitimo<< Da u pravu si nije miroljubiva i dobra kao Maoča

Ima i lijepih vijesti (Tinjajući građanski rat na teritoriji istočnih susjeda Hrvatske i BiH)

Međunacionalne napetosti između Beograda i Novog Pazara na štetu Novog Sada, kao i slični sukobi između Valjeva i Kraljeva na teritoriju Loznice mogu svakog trena da se intenzivnije razbuktaju: https://radiosarajevo.ba/multimedia/video/okrsaj-u-susjedstvu-potukli-se-eko-cetnici-i-new-age-cetnici/429857

Gost

Ovaj islamist, nije jedini, često ispred BiH stavlja DRŽAVA. Jeli on misli ako se često koristi taj pojam da će BiH stvarno postati država.

Blagaj

Aj nek si i ti stavio zube !!! Nemoj prigrist jezik !!! Makar bi bolje bilo da promjenis jezik!!! Neda ti se zapamtit ni ono sto procitas 100 puta ...ali upornost je bitna... samo naprijed Dzafa !!! Nedaj Boze d padnes sa visine svog ega na nivo svoje inteligencije !!! To bi bila nezapamcena tragedija !!! Ali slusaj Baketa !!! On je jako pametan lik!!!

Blagaj

Pa sad kad gledam tvoje naocare !!! Stvarno ne izgledas glup!!! Ne skidaj ih i pazi da ti proteza ne ispane !!!

Poruka za Mađarsku i Rusiju

Ograda koju ste postavili prema Vojvodini nije dovoljna, jer ispod nje ima podzemnih prokopa za švercovanje migranata, i mnogo bolje Vama i Rusiji je da privremeno podnesete svoj dio finsijskog umanjena finansijske dobiti od naftovoda između Mađarske i Vojvodine, pa da u tom smislu prekinete dotok kroz pomenuti naftovod.

Habuhabuhabu

Ovaj islamist, nije jedini, često ispred BiH stavlja DRŽAVA. Jeli on misli ako se često koristi taj pojam da će BiH stvarno postati država. ka Gost A ti da nisi naučio nove riječi poput "islamista", vjerojatno ne bi znao šta ni reći.

Još jedna poruka za Bugarsku, Mađarsku i Rusiju

Baš kao i u slučaju naftovoda, tako je i u slučaju plinovoda prema vojvodini i tzv.srbiji,, privremeno zavrnuti pipe da se ubrza njihovo samouništenje na bazi građanskog rata.

Tango

Ako srbi krenu u ovu avanturu onda vise NIKADA nema povratka na entitete! Ako se Srbija umijesa onda joj kao agresoru treba oduzeti Sandzak kao kaznu uobicajenu u ratnom pravu namjenjenu agresoru koji je izgubio rat. Tako je kaznjena Njemacka, Japan, Italija i ostale zemlje nakon njihove agresije. Ako Srbija napadne i Hrvatsku (ali čisto sumnjam da imaju m.da) onda Hrvatska ima pravo da trazi Vojvodinu kao ratnu reparaciju.

dP

Mokri snovi političkog uhljupa koji kao pokvarena ploča istu priču ponavlja već decenijama.

Hugo

Ako srbi krenu u ovu avanturu onda vise NIKADA nema povratka na entitete! Ako se Srbija umijesa onda joj kao agresoru treba oduzeti Sandzak kao kaznu uobicajenu u ratnom pravu namjenjenu agresoru koji je izgubio rat. Tako je kaznjena Njemacka, Japan, Italija i ostale zemlje nakon njihove agresije. Ako Srbija napadne i Hrvatsku (ali čisto sumnjam da imaju m.da) onda Hrvatska ima pravo da trazi Vojvodinu kao ratnu reparaciju. ka Tango Ja sto mozete baljezgati sve 'strucnjaci' u pm. Polupismeni sljam i degenerici. Molite samo Boga da ne bude nemira pa da dajete zivote i dijelove tijela za ovaj olos sto nas ugnjetava decenijama.

Akademik

BiH je u Dejtonu Alija pocjepao na 2 entiteta i 3 konstituivna naorda. Samo je tuzno da Sefko to jos nije skontao. Vasih je 23% BiH, a ne znam kako ste se ubjedili da je vijela BiH vasa? Ko vam je dade nane ti?

Znamo

Islamski fundamentalizam u federaciji BiH je najextremnije zlo u Evropi! Žele novi rat, i izazivaju ga, provocirajući Srbe i Hrvate! Samo ne znam ko bi im ratovao! Džihad ratnici iz Maoče!?

/ Najnovije