Đuričić najavio kontratužbu protiv Durakovića i poručio: "Ko se mača lati..."

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

MrziteljPDA

Odvratni su mi i jedan i drugi! Treba tužiti njihove roditelje što su ih ovakve ružne napravili

Habuhabuhabu

Ne znam da li su dobili barem jednu tužbu od milion njih. U 'srpskom dosvetu' zakoni i argumenti nemaju nikakve veze sa ostatkom svijeta.

AB

Manji entitet je genocidna tvorevina i to zna citav svijet. Srbi su u Srebrenici napravili Genocid nad Bosnjackim narodom !

Koke

Ovaj Branimir Đuričić ne treba da ide kod ciganke da mu prorice buducnost. Njegova buducnost je vec poznata, on nema buducnosti!

Dudek Krivousti Njofra

@mrzitelj Pda..koji roditelji....ti izgleda od onih ciji je roditelj onda krivousti Njofra

Debil iz RSa

Ne čudite ste što smo mi ovakvi debili. Izgradili smo društvo na źemlji natopljenoj krvlju pobijenih Bošnjaka. Ludilo nas uhvatilo. Grozno je to stanje. Pomoći nam nema do konačne kataklizme.

Ccccc

Ovaj Duraković neka ide u islamski kalifat u Sarajevo! Republika Srpska neće trpiti više takva islamsko-fundamentalistička proserav... na svojoj teritoriji! Srbi u kalifatu ne smiju da se jave da su živi, ako ih uopšte i ima tamo!

/ Najnovije