Duraković: Tužan sam i razočaran, dostojanstvo se ne kupuje frezom

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

M

Mozda se saznalo kakv si lik bio prije nego te neko ugura u politiku, neposten, bahat, bezobrazan i sumnjivih poslova “djelatnik”. I odjedno te neko ugurao i ti poce glumiti neki moral, neni tad bi muka, kad te vidjeh i trajes do danas. Zato i zbog takvih kao ti nista i ne valja.

miki

Dostojanstva se uopšte ne kupuje. Ali šta biste vi o tome uopšte znali ;)

robot

buraz, tvoje vrijeme je prošlo, šta si uradio uradio si, a koliko se može vidjeti, ne puno

Boli te Ćamile neka stvar! Ti si dovoljno zalapio! Sad samo laganice ko vajagi!

.

gost

Bravo ! Pametni mladi covjece. Nisi sam! Mozda se osjecas tako ali vjeruj citav svijet I svi ostali ljudi u Bi H su uz tebe. Srebrenica je upisala krvavu stranicu u historiju svijeta i historiju BiH. Ti o tome sve znas. Ti si ocito , kao mlad I obrazovan covjek , shvatio odakle dolazi problem naseg naroda. Siromastinja I obespravljenost tjera ih da prihvataju traktor, frezu , I druge mrvice sa stola ..A nemaju drzavu, moc , ekonomiju , poslove, i dobar zivot. Nemoj osudjivati trebas da znas da se boris sa 100 godina dugom opresijom – ugnjatavanjem naseg naroda Bosnjaka , koji nisu imali svoj jezik , svoju nacionalni identite pa tako niti ikakavu moc. Ti si to sve dobro shvatio. Udaras u zid. To je logicno . Nemoj posustajati na ispravnom si putu . Oni nemaju to tvoje znanje . Sazali se I pocni edukovati I prenositi znajnje

N.G

Duraković nam je iznenađjen i uvređjen

00j

. ka Boli te Ćamile neka stvar! Ti si dovoljno zalapio! Sad samo laganice ko vajagi!

x

nije tvoj narod sastančio po holiday inn-u nego ti.

Poželjno

Možda nekako kombiniranjem raznih oblika umjetnosti, glume, fotografija i videomontiranja rekonstruirati pa snimiti neki novi film o genocidnim aktivnostima beogradskih tariguzista nad žrtvama iz Sandžak, Vojvodine i Republike Firaunije (zone između smederevskog pašaluka i Sandžaka).

/ Najnovije