Duraković pisao Schmidtu: "Političari se nikada neće dogovoriti, vi morate da presječete!"

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Стефан Првоспрчени

***

Ooooo

Dogovoriće se, čim prođe postmenstrualno stanje.

komentar

Upravo tako! Sve lijepo objasnjeno! Bravo!

LJILJAN

Lijepe riječi su ukras!

O cem govoris?

ZATO STO MUSLIMANI HOCE DA HRVATE PRETVORE U MANJINU ALI TO IM NECE PROCI ka LJILJAN Pojasni? Ja kolko vidim muslimana je BiH preko 54% i vrlo je izvjesno da ce clan predsjednistva iz reda bosnjackog naroda biti ATEISTA Denis Becirevic i da muslimani od ponovne obnove drzavnosti BiH nece imati clana predsjednistva.

Jos jedan graDZanski.

Nevjerojatno odakle ovaj portal sve izvlaci ove neke anonimuse i bezveznjake sa titulama, pa oni nesto kao drobenjaju za graDZansku. Samo se pomirite sa tim, Bosna nikad nece bit graDZanska i amen. To vam je najlakse.

Ljiljan

***

Gost

Bio akademik ili pastir sa Vlašića ista priča. Neće vam proći. Nije BiH vaša nimalo više nego srpska ili hrvatska.

***

***

Lila

Gospodin Durakovic je izuzetan covjek dobar poznavalac situacije u BiH, pametan i inteligentan a ne kao ove propalice kojenasunistavaju.

Adi

Naravno da mora ove islamske fasiste, i unitariste spustiti na zemlju dok nije kasno

Adi

Pojasni? Ja kolko vidim muslimana je BiH preko 54% i vrlo je izvjesno da ce clan predsjednistva iz reda bosnjackog naroda biti ATEISTA Denis Becirevic i da muslimani od ponovne obnove drzavnosti BiH nece imati clana predsjednistva. ka O cem govoris?

Miki

Nevjerojatno odakle ovaj portal sve izvlaci ove neke anonimuse i bezveznjake sa titulama, pa oni nesto kao drobenjaju za graDZansku. Samo se pomirite sa tim, Bosna nikad nece bit graDZanska i amen. To vam je najlakse. Nema gradjanske u stvari unitatne ni za 1000g, sto prije poturad to shvati prije cemo naprijed, ili razlaz Juga je bila nazovi gradjanska, svi znamo ko je vladao nikad vise, ili zajednicka, ili se hebi na svoja 23% palestine

Čovjek je presjekao

Jadni Durakoviću! Baš se uzdaš u hdz Šmita?!

/ Najnovije