Duraković o Vukanoviću: Ako u miru nosi uniformu VRS, onda je spreman...

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Celo selo smrce belo….

smanji malo Duraku, dijeli sa rajom

Komentar

Vukanovica je pocelo nosat Dobar je i jasam al sta ce mu uniforma Ne razumijem …..

JA1

Hajd durakovicu ne zakuhavaj i lijepo ti nas nazva ovcama treba samo tebi da vjerujemo. Svako ko je gledao skupstinu jasno mu je da je uniforma bila provokacija dodiku zato sto nema onu stvar da rasturi vojsku BiH. Tako da tisu misu, gdje je lova sto je otisla za srebrenicu u pitanju su milijarde? Na to nam odgovori i uputi nas malo

Thor II

Sta je ba, paranoja? Znas li sta pametno reci? Samo jedan po jedan huskate. Rat se zavrsio prije 26 godina, a vi budaletine nikako da progovorite i pomislite na buducnost. Gdje vam je banja Guber? Sto ne trazis da se izgradi pa da zaradjujete i zaposlite ljude, nego samo podbadate i kukate. Dokle?

/ Najnovije