Đulić nakon rušenja Partizanskog groblja: Ovo je slika kako bi izgledao treći entitet

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ajde ishlapjeli starce, ne trabunjaj i ne dolijevaj na vatru!

Izadji s dokazima i obrati se pravosudju, pokreni tuzbu! Ovako naslijepo dijeleci packe, cinis vise stete nego koristi, taman i da si u pravu! Jer nije dovoljno samo biti u pravu, treba to i ostalima pokazat i dokazat - za TO postoji pravna drzava (ako je ima, upitno je?).

Tako je, to bi bila ustaška gubernija i ništa više

Imaš pravo

Nema on šta dokazivati...to se zna šta i kako

Ili misliš da su se spomenici sami srušili. Možda da platite kakvu budalu da kaže da su Bošnjaci orgnaizovali kao onog kretena što je uzeo par ei rekao da je on pisao po jajcu ustaške parole po autima.

Haha

Muslimani bez da je provedena ikakva istraga, optužuju Hrvate. A svi se dobro sjećamo “slučaja Pokvić”. Čisti govor mržnje i pozivanje na terorizam od strane naših susjeda iz 23%. Dakako, sve prešutno odobrava turist i MZ.

Milan

Muslimani fasisti su se borili protiv Srba partizana u ww2...e sad koliko treba biti glup/bosnjak pa pomisliti da ovo nije delo muslimana??!!

Sla

Vrlo kratio,Europljani kako se vole zvati,original hero fasisti

Db

SAD CE POKVICEVA SEKICA DA URADI REPORTAŽU!! TO SU POVAMPIRENE USTAŠE RADILE HAHAHA

Panzer

Ovaj partizan bošnjak antifašista i gradjanin kad je počeo ww2 je imao 2godine.GLAVNI SKOJEVAC I ANTIFAŠISTA HAHAHA

Ustaše nemocne!

.

Hrvatima u BIH

reba dati sva prava koja su zagarantovana Evropskom konvencijom o zastiti nacionalnih manjina! Konstitutivni,je floskula koja se sve manje upotrebljava u narativu EU! Zaboravi!

@Milane

djikane,srbi /na bosanskom jeziku:smrdi/ su prelazii u partizane iz cetnika 45. kad im je bio dur ***!Sa dva svjedoka! To je vidio i moj djed pa isto tako prešo iz hadzar divizije

Muslimani će u 3 entitetu

Imati sva prava kao i ostale manjine. Tko kaže drugačije je najobičniji lažov

Nbs

Koliko mi je poznato to spomen groblje se nalazi na tzv zapadnoj strani mostara tako da je ocito ko je izvrsioc maloumnog unistavanja jedine svijetle tacke u tzv zapadnom mostaru jedino da svi ljudi ukoliko takvih dole ima dodju na groblje i sve vrate u prvobitno stanje

***

Lijepe riječi su ukras !

/ Najnovije