Drvoprerađivači u panici: Lageri su puni, a ogrjevno drvo kisne i propada?

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nije drzava za svakoga...

Kompleksna je to stvar....

NS

Da ste smanjili cijene na vrijeme da se domaće stanovništvo snabdije sad bi mogli i izvoziti ono što ste viška posjekli. Treba zabraniti i sjeću drva do 2028 god.

robot

treba uvesti totalnu zabranu izvoza balvana i ogrijevnog drveta , kao i peleta. oni ba sjeku i prodaju naše šume a mi nemamo čime da se grijemo

Komšija

Neviđen bezobrazluk

Roki

Neka propada, da Bog da im sve struhlo...podigli cijene u nebo u cilju brzog i ogromnog bogaćenja.

zabacivac

i trena da propadnete. a sav ekstra profit koji ostvarite na doktore potrosili.

tetka

neka, nek vam sve istruhne.

Nije truhne, nego je trune.

...........

Baton

Drvima treba za stalno zabraniti izvoz,to je naše dobro,šume su naše blago a pogledajte šta se siječe i pretvara u ogrevno drvo,pelet.Sramota i grehota.

/ Najnovije