Draško Stanivuković sutra stiže u Sarajevo

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Si

Treba li nas zanimati ovaj Nacionalista,odlicne predispozicije da bude extremniji od politickih mentora?!

BiH

Eto ko kaze da nema Bosne?! Covjek mora u glavni grad svoje drzave po cerifikat da bi mogao biti gradonacelnik u jednom od gradova Bosne i Hercegovine. U pamet!

Vitamin ,,C''

Tipično za balkanski mentalitet. I guzice bi dali samo da budu ,,glavni''. Stanivučović će biti na kraju ostavljen i od svoje stranke.

BMK

BMK... samo ignore...

Novinar

koje ste vi muslimani prelivode. bio vam je Stanivukovic idol dok je pljuvao po Dodiku. utrkivali su se mahalski SDA portali da cim prije stave njegove izjave i slike. ali kada je dao do znanja da je prije svega Srbin i da ne pripada nekoj vjetsackoj bosnaskoj naciji, onda ste okrenuli plocu i sad je u istoj ravni kao Dodik. jadni vi okovani visevjekovnom mrznjom prema hrisccanima. zbog Alijine lose taktike rezultat ostaje konacan: 49% Republika Srpska : 4 kantona u FBiH za SDA.

/ Najnovije