Draško Stanivuković smijenio još jednog direktora

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Srbin

Draško Stanivuković je jedan najobičniji prevarant nacionalista i četnik! Naravno, takvih primjera ima i kod druga dva naroda, ali ja iznosim tvrdnju za i ovog pacova! Ne smjenjuje on direktore što nisu sposobni, nego zato što nisu podobni, Stanivuković uspostavlja svoju kontrolu nad Banjalukom! Nisam pristalica ni Dodika, ja sam pristalica narodnog progresa, ali kako stvari stoje, mogli bi mi još i zažaliti za Dodikom...

Srbin

Umjesto što sa tim smjenama, nekakvim dokazima, i optužbama svakodnevno zabavlja građane kako Republike Srpske tako i cijele BiH, treba govno pitati šta je sa izgradnjom vodovoda u onom selu kod Banjaluke, čiji su meštani na sav glas kukali u predizbornoj kampanji, a Draško Stanivuković bio uz njih i glumio Supermena, kad je pobijedilo govno, sutradan je otišao u to selo i ljudima obećao gradnju vodovoda u martu ove godine. Trebao bi ga pozvati Senad hadžifejzović kod sebe u dnevnik pa neka ga pita, jer bn TV neće sigurno, oni se bave samo propagandom protiv Dodika, mislim tako je, ko hoće realno sagledati stanje.

/ Najnovije