Dramatično upozorenje građana: Protest ispred Vlade KS zbog ugrožavanja izvorišta pitke vode

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Uzas

Jel ovdje neko lud? Ovi iz sda bjelasnicu dali u gradjevine, saraj polje dali brajkovicu, memic godinama haos pravio i oni sada sami protiv sebe strajkaju. Pa ovo je tragikomicno.

Role

hehehehe koji cirkus, oni koji su proteklih 30 godina vladavine obilježili nepotizmom, korupcijom, uništavanjem pitke vode i izvorišta sada protestuju. Protestuju ptoziv sebe samih i načina na koji je njihova stranka vladala?

Talgo

Jel ovdje neko lud? Ovi iz sda bjelasnicu dali u gradjevine, saraj polje dali brajkovicu, memic godinama haos pravio i oni sada sami protiv sebe strajkaju. Pa ovo je tragikomicno. ka Uzas Po tebi ako su drugi radili kako ne treba može i trojka. Jeli ti jasno da trojka vodozaštitnu zonu smanjuje za tri četvrtine površine. Potrovaće cijeli grad ako se usvoji ovaj plan. Izgleda da si ti lud ako braniš ovakve stavove. Sigurno si i ti neki komplesaš.

Nova naša pljačka

Umjesto da grijanje smanje oko 10 % vlada KS. smanjuje 6 % da bi namirila ponovno povečanje plaća od 5 %. Dali ,,neovisna komisija ,, ima argumente za ponovno poskupljenje grijanja ???? Ljudi ne dozvolite ovo. Plin je pojeftinio više od 9 %,a nilad toplija godina.

Pehlivan

Sunce ti....., kakav skup ublehaša! ***

Samo mir

Ama je li realno da su ova dvojica dosli na proteste, a njihova stranka vlada planinama 30 godina?!?!?

Zele

Jel ovdje neko lud? Ovi iz sda bjelasnicu dali u gradjevine, saraj polje dali brajkovicu, memic godinama haos pravio i oni sada sami protiv sebe strajkaju. Pa ovo je tragikomicno. ka Uzas Ne spominješ premijera ispred SDA Konakovića i ministra komunalne privrede koji je bio direktor VIK a ?

Adi

sada se klosari bunite, a kada je sda fasisticka organizacija prodala pola zemlje oko vrela bosne, i po bjelasnici cutali ste ko ****e

Samo ako si...

...bas veliko DJUBRE, kao sto je smrdljiva sda, mozes misliti da narod zaboravlja!!!

/ Najnovije