Grlić Radman: Propusti li se ovaj trenutak, BiH ulazi u veliku krizu

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Molimo Vas pomozite da se iz BiH uklone sve vrste extremizma

Sss

GOSP. RADMAN, BILO JE, I BICE, DOVOLJNO HRVATA I RUKU DA GLASAJU ZA HRVATSKOG CLANA PREDSJEDNISTVA, ALI SSMO KADA TO NE BUDE NAMETNUTI CLAN H D Z-a. NISMO SVI HRVATI, FALA BOGU, CLANOVI OVE STRANKE PA KADA BUDE NAS ISTINSKI ZAJEDNICKI PREDSTAVNIK KANDIDAT, ONDA CE BEZ ICIJE POMOCI SA STRANE BITI IZABRAN.

Auuu..

...sto mi ovaj choro ide na koorac..malo je rec'... Jbmjk,ovo su sve tipovi koji su u skoli svi samarali,izazivali i koji nisu imali curu do 22ge...osim ako nisu halkari,e tad su "proradili" vec u 19oj...

Ma ja

Kakva kriza,sta ces gore od plače 450 km,sadaka.sta gore od ovog moze bit.

Propusti li se ovaj trenutak, BiH ulazi u veliku krizu...

'Alija nema šta tražiti kad se hrvatske i srpske škare slože'" Ali propao je taj plan a taj tvoj ce, nikad se nace desiti da 8-10 % jednog naroda (Bosnjaka - Katolika) upravlja cijelom Federacijom ili BiH, NIKAD:!!

Gost

Dosta ga je više, i njega i te politike. Šta radi naše Ministarstvo vanjskih poslova? Ovo treba kazniti u toj istoj Europi.

Gost

Po ovim finim komentarima i psovkama se vidi vaša multi-kulti priča. Dokazujete da je čovjek u pravu.

Alija krenuo u rat zbog “šake” Hrvata

sad će ta šaka da se zabije u kvinsliški SDA i tupavog Bookira, Sveubijinog potrčka

Mirko S. Kojotovski

Jest dosadan ovaj Rahman.

/ Najnovije