Dramatično mali interes za vakcinaciju: "Nemojte da vi budete razlog nečije smrti"

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kako su

Kako su provjerene vakcine kad su napravljene za pola godine, da ne pricamo da ispitivanja moraju trajati godinama da bi se bar malo znalo kakve su nus pojave , nisu nus pojave ono crvenilo i bol na mnestu uboda nego sta se desava narednih godina. Svi koji gurate pricu o sigurnim vakcinama ste fasisti, ne smijete objaviti nista sto je suprotno fasistickom tjeranju i dresuri naroda. Pascete sigurno jer ste preagrisivni postali sa ovim sranjem i experimentalnim vakcinama, i narodi polako shvataju da moraju da vam se odupru jer fasisti nece da stanu i to ce biti njihova propast, a i vasa mali poltroni koji godinu plasite ljude.

ZOng

Kako su provjerene vakcine kad su napravljene za pola godine, da ne pricamo da ispitivanja moraju trajati godinama da bi se bar malo znalo kakve su nus pojave , nisu nus pojave ono crvenilo i bol na mnestu uboda nego sta se desava narednih godina. Svi koji gurate pricu o sigurnim vakcinama ste fasisti, ne smijete objaviti nista sto je suprotno fasistickom tjeranju i dresuri naroda. Pascete sigurno jer ste preagrisivni postali sa ovim sranjem i experimentalnim vakcinama, i narodi polako shvataju da moraju da vam se odupru jer fasisti nece da stanu i to ce biti njihova propast, a i vasa mali poltroni koji godinu plasite ljude. ka Kako su Ne seri.

Guest

Nista nek onaj seljak fadil pripremi pare pa cemo doci.Bar po 30 eura ko u srbiji.Kad je mogao on onako krasti,nek sad vrati nesto narodu

ok

To su dobre vijesti.

Kifla

I vakcinisani I nevakcinisani podjednako su prenisnici virusa. Tako vas molim da ne širine gluposti ovim člankom I naslovom. Svi pa čak i oni vakcinisani su podložni oboljevanju.

88

Ja sam dobio J&J prije 3 mjeseca, sada cu ici na booster sa Astrom ili Sinopharm.

Guest

Danima se po portalima piše da je sinofarm najlošija od svih vakcina, da se ne priznaje u EU, i sad se kao čudite što je odziv ovakav..

u ovoj zemlji

ljude ubijaju kineskim djecijim igrackama koje su nazvali respiratori

Ne brinite

Sad još malo, kad krenu umirati, navaliće na vakcinisanje!

/ Najnovije