Dramatičan govor premijera Edina Forte: Ne želim da Sarajevo postane novi Bergamo

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

Podrška premijeru KS. Ovo nam se vraća svi oni skijaši i jarganje po Jahorini i Bjelašnici.

xcx

nama treba premijer a ne plačipi4ka.

Slava Storonci

@xcx, vama treba netko tko zna barem na'prste računat. Takvi znaju izračunati što vas čeka kroz 7 ili 14 dana.ako se nastavite neodgovorno ponašati. Dramu prave nesposobni za svoje uplašene ovčice.

TI SI NAJVECI DEBIL KOJI POSTOJI DEZERTERSKA PI*KO!

Idiote, ti i tvoja cetvroka ste napuhali situaciju u BiH kao niko!Pas po vama, po cetvrorci, u BiH se uz adnjih godinu dana umire-samo od korone!Nijedan slucaj druge vrste smrti , vec svi umrli-od korone.Jeste li vi svjesni debili crveni sta radite od renomea BiH u svijetu tim svojim alznim podacima raznoraznih"strucnjaka" sa DIF-a?!

Petar I

Ma nije on crveni, babo Izet mu totalni SDA, a i majka i sestra. Crven je kad treba da najaše. Ljubi ga majka.

lockdown

Forto zatvaraj sve pomrjese ljudi pusti ove budale sto su protiv sve zatvaraj

JA1

Gledaj trolova SDAovskih sto su navalili na covjeka a vlada federacije ni k....m ne mrda a na njih ni rijec ne kazu. Maaaars bagro lopovska sdaovska

Podrska

Podrska premijeru Forti! U ovom haoticnom stanju ne moze sam djelovati. Forto, ako smo mi najvece zariste u Evropi onda zatvori sve. Zdravlje i zivoti gradjana su najbitniji.

22w

ZATVORI GRAD, KANTON, NI MUHA DA NE MKLOZE IZACI ILI UCI. ZATVORI KAFANCUGE, RASTJERAJ I OVE STO PRITESTUJU I DRAZI IM JE DINAR OD ZIVOTA GRADANA.

Www

ZATVORI GRAD, KANTON, NI MUHA DA NE MKLOZE IZACI ILI UCI. ZATVORI KAFANCUGE, RASTJERAJ I OVE STO PRITESTUJU I DRAZI IM JE DINAR OD ZIVOTA GRADANA.

KLOSA

NECE POSTATI SIGURNO BERGAMO ALI OCE NOVA GAZA

Sarajevo

Zbog tebe i tvojih neznalica kojima si okruzen u ovoj smo situaciji! SRAM TE BILO FORTO!!!!####

/ Najnovije