Drama u avionu koji je umjesto Tuzle sletio u Beograd: Psovao, pljuvao, vrijeđao...

16
Radiosarajevo.ba
Drama u avionu koji je umjesto Tuzle sletio u Beograd: Psovao, pljuvao, vrijeđao...
PrtScr / Haos...

U avionu jedne privatne aviokompanije koji je iz Danske letio u Tuzlu desio se skandal kada su zbog magle u Tuzli morali da promijene rutu i slete na aerodrom u Beogradu.

Jedan muškarac star između 40 i 50 godina bijesan što slijeće u Beograd napravio je scenu, psovao ljudima "majku i srpsku i balijsku", vrijeđao sve, pljuvao ljude, bacao se po avionu i odgurivao sve koji su ga pokušali da ga obuzdaju da ne ode u kabinu pilota.

Sve se vidi na snimku koji je objavio portal Blic, a možete ga pogledati OVDJE.

Senzacija na pomolu: Sergej Barbarez novi selektor Zmajeva?

Senzacija na pomolu: Sergej Barbarez novi selektor Zmajeva?

Na snimku se vidi se da je on pri slijetanju u Beograd krenuo ka kabini pilota, bijesan. Muškarci, od kojih su dvojica pripadnici obezbjeđenja, obuzdavali su ga, a on je uzvikivao:

"Je*em vam majku gospodsku srpsku! Je*em vam mater u usta! Je*em vam mater balijsku! Zašto šutite?", izgovarao je, sve vrijeme pokušavajući da se otrgne iz ruku mladića koji mu je ruke držao iza leđa, pokušavajući da ga zadrži.

Potom je počeo i da pljuje putnike, a prijetio je i kako neće da se smire i kako će srušiti avion. Vrijeđao je i kabinsko osovlje. 

Njegova, kako se čini supruga, uzalud je pokušavala da smiri situaciju.

"Skloni se Zahira, ubiću i tebe! Majku im je*em ", rekao je ženi koja se borila sa njim.

Po slijetanju, on je uhapšen, a nije poznato šta je s njegovom suprugom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (16)

/ Povezano

/ Najnovije