Drama na Vrelu Une: Građani tijelima spriječili nastavak uzurpacije i uništavanja bosanske ljepotice

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Uzas

A ko gradi? Kako se zove investitor koji nam unistava buducnost djece?

Ja1

Seljaku je vazna samo licna korist, use nase i podase, kako oni to kazu. Bas ga briga za zajednicu i drustveno dobro. Seljak ti je gori od atomske bombe, neko rece

***

***

Ma užas

U dvije države ni jedna institucija ništa ne poduzima! Jadni smo svi skupa.

da te nije alija...

bila bi ovo neka yu, uglavnom normalna država

Zato sto ¨institucije¨ (insinuacije?) u mahali

nisu uopce nadlezne za ono sto se gradi i radi u Hrvatskoj (lijepoj nasoj) i mogu da ga glabuckaju. Hrvati ce u Hrvatskoj da rade sta god zivo ih je volja, a vi bujrum na Miljacki nemojte ili mojte.... A za Unu me zaboli ¨¨un¨¨. Pogadjate: un cazzo... A zasto? Ne zato sto ja ne volim prirodu, nasuprot!!! Nego zato sto ce mi svakako ako tu hocu pecat, naplacivat kojekakove dozvole ko stigne, kao da je to NJIHOVA - VASA (svejedno...) riba, a ne bozja. Tako da me zaboli, nek sve pocrka, pokrepa i posusi se. Covjecanstvo svakako ne zasluzuje nista. Znam sta ne mozete da unistite jer je to preveliko za bolesnu zivotinju = covjeka. To je more. I tu ja zato i zivim.

/ Najnovije