Dragan Vikić: Sarajevo nastavlja da živi, i živjeće boljim životom nego što mi pamtimo

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mex

Uvijek na crti Generale !! Živjećeš vječno i ti i Rajvosa!!

A-ha

Opsada Sarajeva i agresija na BiH je do tada u istoriji nezabilježeni zločin Evrope i UN-a protiv jedne zemlje. I koji traje i dan danas!

Danas je lijep dan

Smrt fašizmu

***

***

top

Smrt fašizmu

***

***

Ljiljan

***

Povijest uz gusle

nad antifasizmom. Jedini “narod” koji nije ni postojao u oeriodu o kojem pisu i hvale se. Fuuuj ka Muslimani na braniku pobjede Srbijanci su jedini narod koji izmisljaju povijest onako kako njima pase .

***

***

Budi oprezan sa riječima

***Ubijene u Srebrenici ne spominjite zbog vaše dobrobiti i karme, a i na čast Srpsku ide.

Kenan

Moj Vikiću prodao si se, jer ni jedan jedini političar, pa ni ta patličara Stojanović ****em nisu mrdnuli kada je bio u pitanju tvoj proces. Nisu se krenuli da dodđu daju ti podršku, da obezbjede sredstva za odbranu generala, boraca i ti prihvatiš da budeš savjetnik.

To nije narod

Srbijanci su jedini narod koji izmisljaju povijest onako kako njima pase . ka Povijest uz gusle to su divljaci ,

Srđan

GENERALE SARAJLIJE SU UVIJEK NA CRTI

Heroj

Vikic

Banja Luka

Genocidaši sve istjerali i pobili.

Da se ne zaboravi!

Prošlo je 82 godine kada su nacisti bombardovali Beograd u 6:30 ujutro. Poginulo je preko 2000 ljudi. Veliki respekt kapetanu i pilotu Žunjiću i pilotima Kraljevine Jugoslavije koju su branili Jugoslaviju od fašističkih agresora.

@@

***

@@

Srbijanci su jedini narod koji izmisljaju povijest onako kako njima pase . ka Povijest uz gusle Jel misliš na Srbijance Katolike(pošto i oni imaju gusle) il misliš na Srbijance Islamske vjeroispovjesti i ipak misliš na Pravoslavce

/ Najnovije