Dragan Mioković predsjedavajući Zastupničkog doma FBiH, Jelka Miličević dobila novu poziciju

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gh je j

Glasaj za trojku pa makar bilo i gore Svaki out kad su bili na vlasti glasacima su uabili noz u leđa Prvo sa zakonom o prebivalistu legalizovali genocid Pa sa zakonom o maticnom broju i postama legalizovali rs Sad vukojom, vecinske oisnjake doveli pod noz neprijateljima da dovrse posao Glasajte jos jedan ciklus pa da nas dovrse ko cionisti palestince To smo i zasluzili

Koridor.

J.... bo vam koridor majku služi vam samo za pranje para.150km pravite 30 godina.Šta ste para sljuljali do mjeseca bi ga napravili.

Bagra

Koja bagra sjaši s jednog mjesta uzjaši na drugo.Fol se svađaju zajedno sjede jedu piju i onda hajmo onoj stoki od naroda baciti kosku neka se svađaju da ne primjete koliko će mo im nameta nabiti.Ovo nema ni u afričkim zemljama.

Za liberalne naciste?

>>Glasaj za trojku pa makar bilo i gore Svaki out kad su bili na vlasti glasacima su uabili noz u leđa Prvo sa zakonom o prebivalistu legalizovali genocid Pa sa zakonom o maticnom broju i postama legalizovali rs Sad vukojom, vecinske oisnjake doveli pod noz neprijateljima da dovrse posao Glasajte jos jedan ciklus pa da nas dovrse ko cionisti palestince To smo i zasluzili ka Gh je j<< Kad Miokovic progleda coravim okom gdje je zasro.

Harun

Užas šta ova nametnuta vlast radi. Za fotelje bi prodali i rođenog oca. Bošnjaci su definitivno ponovo postali građani drugog reda.. u isto vrijeme proturaju da oni sa invalidskim lažnim penzijama mogu ponovo zasnivati radni odnos i primati i penziju i invalidninu pa i tuđu njegu i plaću je stvarno smiješno. Kupite im još po jednu škodu da mogu ići do posla i nazad a umjesto regresa besplatno u neke banje.

GoWest

Stranka produžetak UZP-a, on iz miljea o kojem se pričaju vicevi. Ne trebaju nama neprijatelji pored ovakvih unutra.

Laxative

Neka ste se vi ulebili pa taman mi svi pocrkali, bando poslušnička.

Gost

Patologija, s trajnim posljedicama. Sve skupa.

Bdbdnnkx

Samo naprijed trojkaši, kako dođoše na vlast i ono malo trećine vlasti što je bošnji pripalo predali su.Pa bošnje u okt trčite na glasanje da nam trojka ostane a nama slijedi povratak na stražarska mjesta u parlamentu.

Jas23

Da nije mozda trebalo umjesto Miokovica, koji je od prvog dana bio u odbrani svog i mog grada Sarajeva, izabrati sebku koja je citav rat bila van BiH , koja je falsifikovala diplomu,..

Lopovi

Ferkonja odlučio o sudiji.

/ Najnovije