Dragan Mektić priznao zloupotrebu položaja: Zaposlio sina od Vaskovićeve sestre

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Леми

Што га не тужош ЗА клевету ако није истина што наводи сваки дан на свом блог?! Тужи га ако смијеш.

Meze

Ma ko novinari. Svi su u pet deka. Olovka tj.tastatura im dođe kao vojniku puška i još gore pucaju rafalno .

Ne kaze se "sina od sestre", nego "sina sestre".

Dzaba pricat, radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba - Alan Ford zurnalizma

Taj momak je radio tri četiri mjeseca i umro u svojoj kući, ostavivši iza sebe ženu i dijete. Onda me je molio da zaposlim ženu. ----- Ponio mobitel na drugi svijet, pa zvao odozgo??

Jednom drot

Zauvijek drot

Guest

Najveća glupost je teretiti i prozivati samo Mektića. On je imao hrabrosti da prizna. Političko vjerske poglavice na funkcijama dovode i zapošljavaju svoje "kadrove" od prvog dana formiranja vijeća ministara 2004. godine. I u svim ministarstvima je isto. Ko je na poziciji dovodi "svoje" a u komisije se biraju članovi koji su već upoznati ko će biti odabran! Naravno,svi koji rade u institucijama to znaju jer su svi dovedeni izuzev nas 10% koji smo imali sreće... Eto to je istina!!!!

Jupi

Resenje za BIH da Čovic Bude clan presednistva RS posts on voli R Srbsku a da Dodok Bude clan presednistva hrvatskog naroda on se boring za.interese hrvata

/ Najnovije