Dragan Čović o sankcijama: 'Ja mogu biti samo na anđeoskoj listi, nikako crnoj'

/ Komentari (44)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mi već znamo

Koja bestidnost, bezgranična. Polako samo, lordu od Lištice, samo lakapo. Relativno brzo ćemo vidjeti na kojoj si ti listi zapravo.

***

***

Pera Djetlić

Ili na listi kakve mentalne institucije. Mesijanske slične ideje spadaju u šizofreni poremećaj.

Haha

Osupnut sam! Zar moj vrhovnik da je ovolika budaletina...... Ccccc... Odok čučati na guvnu za vrhovnika...

Kakav plemic

cirilicni!

Ma šta bolan, šta

Na privatnom planu, kojesta bi se njemu moglo spocitat i da odgovara za hrpu stvari. Kao npr. kojekakva skretanja tokova rijeka, masu drugih stvari, itd. Ali kao politicar? Ma hajte, budite malo realni, nemate vi njemu sta perke odbit!!!!!!!!!! On je ispravan i preispravan kao politicar. Ali za ono drugo ga treba tretirat kako zakon nalaze. ka Ma Covic je nevjerojatno polarizirana osoba. To ti nama o upravniku logora ili???

komentar

Kakav besramni lik!!! WOW!! Vidjeti cemo Dragane, na kojoj ces listi biti ;)

Ne postoje

Anđeli sa rogovima jarane

Crni andjeo

Pa najbolje onda da budes crni andjeo tako ces biti andjeo na crnoj listi

***

***

Iva

Sta kazu ****uni iz trojke????? kriminalci Covic i Dodik komentiraju a trjka se ne smije javiti!

***

***

***

***

Mamicu tii

Ma.er ti je.em u krivouste zvalje..kočiš državu od kraja rata.

Anđeo sa greškom

ka Nisam ja o Sefama i Viksonima itd... Aaaa znači ti o upravniku koncentracionog logora. Dobro je da smo to raščistili!

VELEIZDAJNICI BOSNE I ZAVNOBIH-a

Anđeoska lista za bivšeg Titova omladinca i komunista, JUGOSLAVENA, zagovornika ideje socijalističke utopije. Takvi, lažni Jugoslaveni i pseudokomunist doveli su na vlast 1990. kvislinge i poražene iz II. svj. rata, njihovu djecu i unuke na vlast s koje više nikada nisu sišli ANĐEOSKA LISTA: za novokomponiranog Hrvata i Hrvatinu, hadezenjaru po mjeri psihopata, nepismenjaka i kriminogenih antropoida Tuđmana, Šuška, Šeksa, Bobana. Anđeoska lista za sljednika i gorljivoga promicatelja najrigidnije hadezenjarsko- crnokošuljaške politike okončane konc-logorima Herceg-Bosne, ratnim zločinima, tjeralicama i uzp- optužnicama i presudama Anđeoska lista za pretvorbu i privatizaciju, naime za prvobitnu akumulaciju kapitala po Marxu, što je fina sintagma za zločin, pljačku, otimačinu, razbojnikom, kojima je radništvu i seljaštvu, građankama i građanima oduzeta društvena imovina stvarana u 45 godina odricanja i rada njihovih roditelja i starijih predaka. Anđeoska lista za sve obustavljene optužnice, opstruirana i nikad odgođena suđenja, za krivotvorenja životopisa D.Č., uklanjanja svih mračnim, kriminogenih mrlja iz života u djela anđela Gospodinova D.Č. Anđeoska lista za roblje iz konc-logora dovođeno da opslužuje kule i gradove feuda D.Č. Anđeoska lista za ekološki boljitak Radobolje i okolice, nakon kojih je presretna Radobolja počela teći uvodno. Anđeoska lista za grboslovlje plemićko , titulu vlastelinsku za Dragana plemenitog Čovića- a sve to naručeno iz zagrebačke slastičarnice...

Ti džukac

***

Stole

***

***

***

Krmelije

***

Dobrinjaxxx

Rođak, jesi dobar,....... budale čojeka... neprocjenjivo.....

Ma Covke je andjeo za Kirbasa.

Nije drpo u padze od humanitarne. Nije sprjecavao deblokadu Sarajeva radi osobnih interesa. Nije blokirao rad drzave BiH. Ne prijeti ratom, ne ¨prebrojava se¨. Ama andjeo za Kirbasbega.

Uh šuplje

>>@VELEIZDAJNICI BOSNE I ZAVNOBIH-a, a ljutite se kad vam se predlaže federalizacija BiH, pa neka svako svoje potkrada. Zašto vam to nebi bilo pošteno :)? Jezik ti je otrovan, pun mržnje prema 2/3 države u kojoj živiš, a kao BiH ti u srcu. Ogolite se dok si reko izetbegović. Krivi ste za sav današnji nered u BiH, zbog bolesne želje po stvaranju svoje nacionalne države u kojoj žive još dva naroda. Nisu vam bila dovoljna desetljeća da shvatite da je to nemoguća misija. A mogli ste imati lijepu državu, uređenu, na primjer, kao što je Belgija ili Švicarska. Otjerali ste svu pamet iz države, a ponajviše iz svojih redova. I da znate, Hrvati su sve više skloniji vjerovati Dodiku (BL) nego Sarajevu. Ne slažu se jedino oko ulaska u NATO, a sve ostalo izgleda kako su u pravu. Samo nastavite... ka Ko nam to priča...<< I sve ti nama ovo kao da nikada nije postojala NDHazija, kao da nikada niste imali pretenzije na BiH nego onako naivni i bezopasnui napadnuti od MOĆNIH Bošnjaka! Kome bolan, kome?

HEPA

Hahahahahahaha a ja lika hahahahaha

Semran

Kad ćeš odgovarati za ubistvo Joze Leutara

Tradicija

glabajte ga turske na****ce, vi ste genetski lopovi, ciganija, sibicari, sadakasi,narod za mjesalice, i ovaca krepite, ali ovo je tacno ka adi Da li si nastavio tradiciju porodice , radite sve protiv zakona u bijelim rukavicsma. Ima li duvans ?

Steta za ....

... sankcije, vise srece drugi put. Andjele posrnuli, sramota je tako govoriti o sebi, znamo te.

***

***

BiH

Ja idiota, dodik broj 2

Osim što voliš noževe

***

VELEIZDAJNICI BOSNE I ZAVNOBIH-a

>>@VELEIZDAJNICI BOSNE I ZAVNOBIH-a, a ljutite se kad vam se predlaže federalizacija BiH, pa neka svako svoje potkrada. Zašto vam to nebi bilo pošteno :)? Jezik ti je otrovan, pun mržnje prema 2/3 države u kojoj živiš, a kao BiH ti u srcu. Ogolite se dok si reko izetbegović. Krivi ste za sav današnji nered u BiH, zbog bolesne želje po stvaranju svoje nacionalne države u kojoj žive još dva naroda. Nisu vam bila dovoljna desetljeća da shvatite da je to nemoguća misija. A mogli ste imati lijepu državu, uređenu, na primjer, kao što je Belgija ili Švicarska. Otjerali ste svu pamet iz države, a ponajviše iz svojih redova. I da znate, Hrvati su sve više skloniji vjerovati Dodiku (BL) nego Sarajevu. Ne slažu se jedino oko ulaska u NATO, a sve ostalo izgleda kako su u pravu. Samo nastavite... ka Ko nam to priča...<< Od Alije do Bakira, od Karadžića do Dodika, od Bobana do Čovića, od Tuđmana do Milanovića, od Miloševića do Vučića, uza sve vas njihove sljedbenike, poklonike, glasači, birače, podanike, slijepo i gluho, bornirano i lobotomirano, zombijevsko roblje, nije mogla opstati SFRJ, a svi zajedno, već 34 godine, radite da nestane BiH. Toliko o tim tvojim prvim, drugim i trećim licima množine! Odbijam, čak i hipotetski, pripadati tim vašim etnokonfesionalnim, predmodernim čoporima, stadima, krdima antropoida, samo površno sličnim homo sapiensu sapiensu. Čitaj s razumijevanjem, rabi "close reading" alate pa se onda javljaj sa superiornim gardom nadobudna umnika koji docira!

Peti sekretar SKOJa

I kao što sam rekao za članak od juče, ipak je pao nekakav dogovor između tandema Dodik - Čović. Ipak je ona, gas je gas ali pare su pare tj milioni. Drugo nije ništa u planu, ovaj dvojac interesiraju samo novci i to je to. Ipak, koliko god mislio da je za bijelu listu, osim sankcija ima tu još toga ali ovaj Čović što je u mislio da je anđeo e grdno se vara. Pred nama je vrijeme i bit će svega, a neko je u komentaru spomenuo pok. Jozu Leutara. Na dobrom je tragu a ima još i da napomenem, kad krene da tone neće biti slamke ali Dodika će povući i the end!

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

Logično

Ništa nije nemoguće... kad čovjek prispije za psihijatrije.

***

***

Bosanac

***

***

***

***

***

***

***

SKOJ-evcu na znanje

Raspravljaš ti sam sa sobom i izgleda da se još niste dogovorili. Stvari su posve jednostavne, a za raspravu je ostalo malo ili skoro ništa. Ende.

/ Najnovije