Dragan Čović o protestima ispred OHR-a: Neka ostanu u prošlosti, mi ćemo se okrenuti budućnosti

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Db

***

LJILJAN

***

HashimQ

***

Porfiricus Geneticus

Uh jes nam ga šukno, ovaj rušitelj partizanskih groblja i spomen

Porfiricus Geneticus

***

Okreni se

***

mirzatvica@hotmail.com

šta kaže ne živi na idejama UZP

U Z.P._ovnu

***

U Z.P._ovnu

Lijepe riječi su ukras

miki

pogledaj ti fukare. Stranka mu osuđena zbog UZP sa drugom državom. On privodio Bošnjake zatočene u logoru osnovanom od njegove stranke , na prisilan rad... ratovali protiv regularne Armije koja je branila BiH s ciljem odcjepljenja dijela teritorija BiH.... i on fukara naci,tička jednog bosanskog patriotu koji se borio za BiH baš protiv otvorenih neprijatelja koje on predstavlja naziva nepodobnim u vlasti. Zaista je nakaradan Dayton. To je isto da je Nurnbergu gdje osuđeno rukovodstvo nacionalsocijalističke partije partiji sa istim programskim načelima dozvoljen nastavak rada. Zaista je stepen islamofobije Zapadnog svijeta zastrašujući.

Gost_Radio_Sarajeva

Kriminalac ide u svjetlu budućnost, sa srednjevjekovnom politikom i porodičnim grbom, još malo pa bez populacije.

Kula

***

BRKO

***

¨parexlelans¨ HAHA, ovo je kao u Copicevim djelima

Komšić je za ovoga lika gospodin parexlelans. ka Kula .... "velevlazni gospodin" :)))

Porfiricus Geneticus

Uglavnom Čović je čovjek budućnosti, vjerovatno se opet vidi kao upravnik konc logora, štovatelj UZP, prevarant, slino, nacistički *****e, pleme mu posevem. Ovaj drek treba biti u zatvoru a ne da učestvuje i vlasti, to je taj čovjek budućnosti. Ima pozdrav od ljudi iz prošlosti sa parolom, polabrnjaj nam ga skupa sa gadljivo Gargamelom Šmitom.

Guest

Pravi jos jednu Hacijendu ima dvije kcerke zbog odnosa i mira izmedju njih.

/ Najnovije