Dragan Čović: Neka igre političkog marketinga prestanu, s partnerima smo sve dogovorili

/ Komentari (24)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

USA

Idu sankcije i provjera imovine. Neće NUIC uzeti kajmak od plinovoda.

Asker

***

Kiki

Sa vama se ne može u EU. Vi morate u zatvor.

Lija

***

Lažov neće da kaže

Ako postoji elektroprenos BiH tako će postojati i BH Gas jedini operator za gas.

Zlo/Kona

***

J***

***

***

***

***

***

HEPA

I ti si sazrio za zatvora rođak.

Jesiliimga

Jesi li im ga jesi,pa covicu da su ta tri blenta cijela BiH moglo bi ti to i proći,ali više je onih šta ih nemožeš muljat,pa piši propalo to šta si ti dogovorio sa tvojim "partnerima" izdajicama.

Dea

Čovjekoliko biće Čovič odaziva se na ime Hulja

***

***

adi

Lijepe riječi su ukras!

¨Ne mozes¨ su DVIJE rijeci....

Jesi li im ga jesi,pa covicu da su ta tri blenta cijela BiH moglo bi ti to i proći,ali više je onih šta ih nemožeš muljat,pa piši propalo to šta si ti dogovorio sa tvojim "partnerima" izdajicama. ka Jesiliimga

xy3

Podrška Hrvatima i Draganu Čoviću na putu potpune ravnopravnosti svih u BiH, nemaju što Bošnjaci birati Hrvatima Komšića i tako unositi razdore i krize u ovoj zemlji. Svima je jasno šta se tu događa.

***

***

wdw

***

Samke

***

Haha

***

***

***

666

Dakle evo opet: ja u potpunosti podrzavam Dragana Covica. On je jedini politicar u BiH koji nas moze predstavljat u inozemstvu, a da ga se ne stidimo. Cast i gospodinu Nerminu Niksicu, koji je dokazao da ima viziju! ka Modere, spolno ti opcim sa cerkom. Opet se drogiraš otac te općio...

Općadžija

Dakle evo opet: ja u potpunosti podrzavam Dragana Covica. On je jedini politicar u BiH koji nas moze predstavljat u inozemstvu, a da ga se ne stidimo. Cast i gospodinu Nerminu Niksicu, koji je dokazao da ima viziju! ka Modere, spolno ti opcim sa cerkom. Općim ti sa starom pa onda sestru ti takoɗer općim. Nego imaš li kćerku ;)

Kako?

Čovjekoliko biće Čovič odaziva se na ime Hulja ka Dea Zanimljivo! Kad napišem da je HINJA komentar se briše, kad napišeš da je HULJA nikom ništa. Zanimljivi su kriteriji ovog jada od portala.

/ Najnovije