Dragan Čović: Ne odustajem i ponavljam, ne postoje uslovi da se izbori održe

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pravda

Ko tebe pita ista?

Tomo

Ustaska posla.i ja bih da je jedan predsjednik. Moze li tako druze dragane

Bosanac

Ugrozeni Rvati najbolje zive u Bosni a najvise pizde

Grr

Jeli moguce da ovaj covjek nije u zatvoru??

Neces razbojnice

Neces razbojnice u predsjednistvo.Tvoj fasisticki zakon mozes objesit macku o rep.Eno ti dodika milanovica,a mozda vam daju ruke plenkovic i vucic,pa izazovite ratne sukobe u BiH,ali nakon toga cete zaista ostat manjina u BiH.

Jazavac

Funjaro ruska idi kuci pa broji krvna zrnca svojim najmilijim bijedo nije ovo 1942 nego 2022

HEPA

...zatvor tvoje najlegitimnije odredište...

Mirza Tvica

pa ostani principijelan.

,,BOŠNJAK..

Postoje i glasat cemo,vi iz hdz ste ionako minorni.ko si ti fasisto da odlucuje za koga ce koji građanin glasat.odkud ti znas da je nebi glasao za iliju cvijica,i tibi me kao trebao zabranit da ja glasam za njega.

robot

hajmo hajmo voz ...

Hercegovac u Bosni

Takvo nam je uredjenje, ja razumijem hrvate ali trebaju i oni druge razumjeti,ali to ide tesko kod nas. Niti bosnjaci trebaju birati hrvatima predstavnike ,niti treba biti ugorzen princip da vazi svaki glas.A to dvoje ,u ovim okolnostima nije spojivo.Kad se posije sjeme fasizma pa onda glumi demokratija.A kod nas je spoj ,klerofasizma i kriminala.

Guest

postoje i održati će se

jedna od

Jos jedna od stalno ponavljanih lazi kao i ona od 23%. Kao sto to nije tacno, jer Bosnjaci cine vecinu na 30% teritorije, tako nije tacno ni da su Hrvati vecina u 5 kantona. U Srednjobosanskom ih ima 38% u odnosu na Bosnjake kojih 57%.

Neretva

His vise ti i tvoji izbori Mrs u hrvatsku pa nek te tamo biraju ulhljupe jedan !!!!

Asd

IZBORA CE BITI, BBBBIIITTTIII....

miki je rina..

A sad ozbiljno.. Ko je ovaj lik? Milslim, neko bitan??? Kako da napišem, a da ne bude okrutno prema bosanskim katolicima... Željko Komšić dobija 300 000 + glasova! Pa kako vam to napokon nije jasno.. Osim ako šef službe za narkotike ne blokira ulazak Finske i Švedske u NATO... Buhahahaha

123

IDI LIJECI SE, TO TI JE PAMETNIJE, PUATI LJUDE DA ZIVE U MIRU...

Nikolica s prikolicom

Nije rekao "nema uslova". Zašto prevodite hrvatski jezik?

/ Najnovije