Dragan Čović i Nermin Nikšić sastali se u Mostaru: "Nastavljamo našu dobru saradnju"

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kulasin

Pseto prodano

Tako

treba I nadalje !!

Alen

Izdajico sta si sad prodao uzp

Bbbb

Lahko ti je tog bjednika preveslati, sto nisi tako mogao sa baketom.

Matrixus

Leti Slunto ovome ljubitelju logora i robovlasniku na noge. Jadi jadni nikada više neće imati vlast, i on i koalicioni mu miševi. Vareš i ove opštine unaokolo će zadesiti velika ekološka katastrofa samo što je ovaj poslušnik bio spreman da primi kovertu i dadne zemljište britanskoj kompaniji koja će ostaviti haos. Eno svugdje u svijetu je ovo rudarenje napravilo nepopravljive štete a naši se čuveni NGO što su se bavili nekakvom nazovi zaštitom prirode niti oglasiše niti im je bilo na pameti, trošili su silne milione nekoliko godina kao podižući svijest o zaštiti prirode pa se uputiše. Baš smo odavno postali Kolonija za projekte, od kojih niko nije vidio ama baš nikakve koristi. Ti isti NGO sada žele da se bave političkim pitanjima i promocije ih onaj korumpirani i po državu štetni Schmidt. Kada sve propadne samo neka kažu šta narodu pa će vidjeti. Oni se nadaju nekakvom Svetu, a dobit će Geto.

Presmiješna izjava

Oni se sastali na dobrobit građana, zar to postoji ovdje? Neka misteriozna dobrobit koju nikad ne opazismo...

Jarani

Čim se lažov i ratni proizvod sastanu, nas bude strah napredka koji slijedi.

IVA

OVI MUSLIMANI STVARNO NEMOGU VIDIT NI NACRTANOG HRVATA OSIM ONI KOMSICEVACA I KOMSICA A DA VAM NIJE BILO HVO I HRVATA NEBI VAM BILO NI BIH JESULI HV I HVO BILI NA ULAZU UBANJALUKU JELI HV DEBLOKIRO BIHACKU KRAINU VI NISTE MOGLI SARAJEVO KONJIC I NIJEDNO MJESTO TZ ABIH NIJE OSLOBODILA OD SRBA SAMO JE PO NAREDJENJU ALIJETINE I SEFERA PROTJERALA HRVATE MISLIL STE DO MORA ALI STE IZGUBILI BITKU NA VRDIMA

Opa, opa, opala

Da li si mu Glavati Nermine dao i ***e, poslije svega što si mu omogućio.

Deuterium

OVI MUSLIMANI STVARNO NEMOGU VIDIT NI NACRTANOG HRVATA OSIM ONI KOMSICEVACA I KOMSICA A DA VAM NIJE BILO HVO I HRVATA NEBI VAM BILO NI BIH JESULI HV I HVO BILI NA ULAZU UBANJALUKU JELI HV DEBLOKIRO BIHACKU KRAINU VI NISTE MOGLI SARAJEVO KONJIC I NIJEDNO MJESTO TZ ABIH NIJE OSLOBODILA OD SRBA SAMO JE PO NAREDJENJU ALIJETINE I SEFERA PROTJERALA HRVATE MISLIL STE DO MORA ALI STE IZGUBILI BITKU NA VRDIMA ka IVA E griješiš namjerno, al eto neka ti, ali da pojasnim, nema niko ništa protiv Hrvata, nego protiv ovog glavonje HDZ lopova koji vas kao prvo ojadi a kao drugo uporno radi na razdoru i svađi između naroda. Zato ti je priča bezveze a što se tiče nekakvog zločinca Kosovac Sefera, njega smo otjerali sa te funkcije da ne bi napravio još zdarija, to je bio ubačeni element iz JNA. Malo je i Tuđman doprinijeo da se narodi pobiju, Alija tu nije mogao ništa kad su ga gurnuli u vatru. A istina je da su Bošnjaci i Hrvati skupa mogli razbiti agresora za sva vremena ali imamo i tu međunarodnu šugu zajednicu koja je i to odradila po željama Beograda.

/ Najnovije