Dragan Bursać: 'Stanivuković u danima žalosti sa trubačima na izbore - sramotno'

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

xyx

Moj dobri Dragane šta drugo očekivati od nemoralne i neljudske nakaze.

Tvrtko

Jadni moralni Bursać, preuzeo teret i tugu čovječanstva na sebe i radiosarajvo

Oto

To se i očekuje od če...čkog podmlatka.

Borac sa Žuči

Očito da se u Bosni svi zavaravaju idejom da su mladi progresivniji od starih. Ovaj retard je najbolji dokaz za to. Većina mladih političara je znatno pokvarenija od starih dokazanih kvarnih kadrova.

ova baba ima pravu

mušku facu. samo još brkovi fale.

Nije ni čudo

Da je mali žuti degenko mačkovan. Pa divi babe i lobanje, original frajer .... Šta bi on drugo i mogao biti nego primač ...

Tttt

Treba *****ka nauciti pameti

Prvo

Prvo, bursac nije ugledan novinar, ama bas nikako. Drugo mars na drinu nije nikakva *****cka koracnoca, molimo malo vise postovanja. Trece bursac je placen da zavadja narod da mjegovi naredbodavci mogu bolje zivjeti .

KOME BOLAN POŠTOVANJA?

Prvo, bursac nije ugledan novinar, ama bas nikako. Drugo mars na drinu nije nikakva *****cka koracnoca, molimo malo vise postovanja. Trece bursac je placen da zavadja narod da mjegovi naredbodavci mogu bolje zivjeti . ka Prvo _SVINJEĆOJ KASTI KOJA UBIJA DJECU I ŽENE, VRŠI GENOCIDE, LAŽE, PLJAČKA, UBIJA I KASNIJE JOŠ TO SLAVI I RUGA SE ŽRTVAMA? MRŠ SE BA U 100 P I Č K I M A T E R I N A ŠUGO SMRDLJIVI.

Djole iz inspekcije sto voli mito

Mali dodo krepeo uskoro

Qqq

*****K!!!

Sarajevo bih

STA OCEKIVATI OD BOLESNOG DERPASA,MENTALNOG PATULJKA,SMRDIVOJA , LOPINE GENOCIDNOG SVRBA.

/ Najnovije