Dragan Bursać pojasnio da li je glasanje za Vojina Mijatovića glas za Dodika

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Duduk

se smeshka u oboru.

Rs

Ma.opozicija u RSu koja ni sam ne znam što se zovu opozicija kad pušu u istu tikvu , pored Dodika nemaju nikakave šanse. Na način da od ekstrema budeš ekstremniji tu nema ni naporedka ni pobjede. SDP koja u RSu ima nekoliko stotina članova na čelu sa Mijatovićem nema ama baš nikakve šanse. Ali neka se zadovolji forma.

radnik

Vojin je zadnja šansa za normalne ljude u RS. Vlast i opozicija u RS se takmiče ko će biti veći četnik, tj vladajući glume četnike da bi dobili glasove naivnog naroda i sakrili kriminal, a opozicija je većinom četnička, pojedini veličaju Dražu kao gerilca i antifašistu. Pa bi ovom prilikom upitao te iste za koje su Draža i četnici antifašisti, kako su ti isti završili na istoj ledini na Blajburgu sa ustašama, Nijemcima i ostalom fašističkom bagrom? U RS.u ko god negira genocid je četnik.

Realista

Srbima u BiH je Republika Srpska na prvom mjestu. Za stvaranje Republike Srpske je život dalo 25 000 Srba! Stvarno čovjek treba biti velika budala da bi pomislio da će srpski narod u BiH glasati za nekog ko želi ukidanje Republike Srpske.

radnik

Za Realistu Kažeš stvaranje RS-a dali tolike živote, a koliko ste logora napunili, koliko djece, žena civila pobili, genocid počinili. RS je nastala na genocidu , Hag presudio.....SFSN

skojevac

500.000 birača s pravom glasa i adresom u RS-u živi u dijaspori. Sad imaju priliku života da naprave preokret u politici. Devedesetih godina su ih četnici tenkovima otjerali van države, a oni nisu imali zolje, ose rpg-ove da se obrane zbog embarga na oružje, ali evo sad imaju priliku da olovkom na izborima oslobode svoje domove od pročetničkih politika, da se retrogradne snage pošalju na smetlište istorije i da narod živi normalnim životom. SFSN

@skojevac

Bravo za komentar, isto sam pomislio, samo sam zaboravio koliko njih su fanovi SDA. Sumnjam da je Bakiru i ekipi u interesu da Mijatovic pobjedi.

Тукидидова замка

Z

/ Najnovije