Dragan Bursać o bijegu Savčića: Srbija je postala sigurna kuća za zločince

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nisam@Robot

Srbija je postala sigurna kuća za zločince...Da samo sto nije postala nego je to Uvijek i bila...Silini Srpski heroji su tamo pobjegli, Karadzic,Mladic...itd.itd.!!

Guest

Pa to smo svi i bez tebe majmune cetnicki znali. Da bog da svi Srbi pocrkali. Nemas kome od njih vjerovati. Bez njih bi svijet bio usavrsen.

Samo Srbin Saraj'vo Spasava

Alijino mezimce, sarajevski početnik, na putu mladih muslimana

@mrs

To te mama naucila da je incest ok

Am

Briga tebe, ti ces zakuhavati do penzije, i lajati. Hajd bogati, honorar dobar jedna tema i citav radni vijek jedno te isto. Vrh

Fuj

Ovaj smrdo samo po Srbima, i lik uspio u muslimanitetu!

Bravo

Hahaha, ala ovaj mrči muslimane! Sad kao piše sve protiv Srba, a ratovao protiv muslimana, i on, i sva njegova familija!

/ Najnovije