Dragan Bursać: Da li je sad jasno nekima šta hoće Christian Schmidt!?

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mostar

***

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

Opet ti kazem Covic NEMA SANSE....

Schmidt nije pogodovao tebi kao Hrvatu građaninu nego Hrvatu Čoviću, HDZ Hrvatu, valjda ti je to jasno, jer frizurko želi vječnu vlast, sebe i svoje klike a tebe nema ka Gulliverus ............ Sami cemo ga mi otpisat, samo nas nemojte ¨¨chepat¨¨, on je odigran automatski!

Mostar

Kada nastanes izdajom brace i vjere, laz ti je krv koja ti tece kroz vene

taxi

Kada nastanes izdajom brace i vjere, laz ti je krv koja ti tece kroz vene ka Mostar prijavljen si policiji

Čović

izumirete ugrozeni legitimni rvati ka Bosanac Dok je jedan Hrvat živ i živi na ovim prostorima bit će ravnopravan i njega će se puno toga pitati

Ljiljan-allias Dragan Bursac

***

TS

A tebi?

Sto bi bio prijavljen policiji za taj komentar?

prijavljen si policiji ka taxi

Samo Srbin Saraj’vo Spasava

Quo vadis?

DUDEK JOZA BRAVAR

A kada će biti atentat na Ferida

Guest

Da se ne bi citalo pametan od starta je to znao. Morao je opravdati oblikovanje Starcevica i još ko zna šta je dobio. Budilica samo treba crtati da bi shvatio.

Adi

Hoce da se provodi ustav, i dejton koje muslimani rapidno krse godinama, i neda vam unitarnu bosnu pa crknite

Miki

Lijepe riječi su ukras

/ Najnovije