Dr. Snježana Marjanović: Nismo spominjali licencu dr. Gavrankapetanovića

Radiosarajevo.ba
Dr. Snježana Marjanović: Nismo spominjali licencu dr. Gavrankapetanovića
Foto: Radiosarajevo.ba/Facebook / dr. Gavrankapetanović i dr. Marjanović

Nakon bure koja se je podigla u javnosti oko licence prof. dr. Ismeta Gavranakapetanovića, reagirala je i mr. sci. prim. dr. Snježana Marjanović-Lisac, specijalista neuropsihijatar, i članica Odbora za medicinsku etiku i deontologiju Ljekarske komore KS.

"Kao član Odbora za medicinsku etiku i deontologiju Ljekarsko-Liječničke komore, pod punom moralnom, ljekarskom i zakonskom odgovornošću, informišem javnost, ljekare, medije i ostale, da niko od članova Odbora nije spominjao licencu Prof.dr.Ismeta Gavrankapetanovića u bilo kojem kontekstu.

Naglašavam da su u javnost iznesene potpuno netočne i neistinite informacije sa sastanka Odbora", napisala je dr. Marjanović-Lisac.

Predsjednica Ljekarske komore Kantona Sarajevo prof. dr. Ksenija Miladinović zakazala je press konferenciju za sutra povodom "slučaja Gavrankapetanović"

Kako je saopćeno konferencija će se održati u prostorijama Ljekarske komore KS u 11 sati.

Podsjećamo jučer je dr. Gavrankapetanović kazao za Radiosarajevo.ba da je čuo kako će biti predloženo oduzimanje licence za njega, jer u slučaju "Nadin" nije stao iza Referentnog centra.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije