Dr. Slaven Kovačević: Ne postoji balans između „etničkog“ i „građanskog“

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Inzinjer

Bravo, gospodine Kovacevicu! Neka DIFovac, likovnjak i bajni erhitekta ovo procitaju prije nego opet potrce kod Covica.

Nagib

Ni na jednom portalu osim na ovom nije ograničeno koliko se možete zadržati na stranici. Zar mislite na taj način da ćete imati više ostalih pregleda?

Ljiljan

Sviđa mi se razmišljanje gospon Kovačevića ali ono pravo mi se sviđa!

BOSNA

Ljudi za XXI i XXII vijek. Ovi čobani što su isplivali iz ovčije balege svojih ovaca, mogu samo torove praviti. Ko se osjeća ugroženim kao građanin, neka ostane ba selu ili ide u Hrvatsku ili Srbiju. Tamo su NJIHOVI.

HRVAT

KLJUSINO KAKO TE NIJE STID LAGAT DO DUSE SKIM SI TAKAVSI TAKAV JE I KOMSIC LOPOV I JEDANI DRUGI

AsAsova

Vazda ZA gradjansku politiku, seljacka nas vodi u p*cku lijepu materinu.. 30+ godina gledamo samo izdajnike, lopove, ubice kako se bezobrazno bogate preko nasih ledja..

Efdp

Ma bravo, ovakvi lideri nam trebaju, a difovce u sale za fizicko vaspitanje.

AsAsova

Bravo!! Nema kompromisa, NE ZELIM da zivim u plemenu nego u normalnom gradjanskom drustvu..

/ Najnovije