Dr. Nakaš: Da je vakcinacija počela na vrijeme, ne bi bilo ovoliko mrtvih

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

876

drži se penzije majmune besposličarski.

.!.

drži se penzije majmune besposličarski. ka 876 ne talasaj botu poltronski

@876

Drži se ti njive i krave. To je bolje nego što te SDA plaća da botuješ.

da nisu tvoji NASISTI iz Njihove stranke kocili, na preporuku njihovog PRAVOG SEFA i vodje Dodika i..

odvracali paznju sa gorucih problema a ne namjestajuci razne"afere" sa nikakvim dokazima, da su manje fejsbucili ,mnogo bi bolje bilo!

?

Dr. Lažeš

G

Javno nas lazete.

NE SERI KOMUNJARO!

NI U NJEMACKOJ NISU ISPORUCILI VAKCINE, NI U EJDOJ ZELJI AN SVIJETU..A NE SAMO KOD NAS....STA SERES I OPET KUPIS JEFTINE POLITICKE POENE GOVNO KOMUNISTICKO!

/ Najnovije