Dr. Jurić objašnjava zašto veliki broj vakcinisanih ima koronavirus

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

vgjhkjlkk

Možda zato što ne deluje?

Germo

Možda zato što ne deluje? ka vgjhkjlkk Ili zato sto veze nema sta se deseva. Pametnije joj je da suti nego da govori kroz ta plasticna usta

Tuk na nauk

Svako ima svoju priču a ustvari sve se svodi na lične procjene. Prije par mjeseci apelovali ko je dobio kinesku vakcinu da mu traje samo tri mjeseca i da je poželjno da sada treću dozu primi neku drugu.

Pfizer (Fajzer) vakcina

neka doktorica Jurić malo čita više, a mnje nastupa u medijima. Par informacija - inaktivna cjepiva pružaju najslabiju zaštitu od infekecija https://www.nature.com/articles/d41586-022-00079-6

000100101

Kako ce djelovat kad naucno dokazano treba 10 godina rada na tome da bi bilo ucinkovito.nit je ispitano nit djeluje,bacanje pijeska u oci.ciste lazi i spletkarenja,al da bi im ostao kakav takav reiting moraju nesto mumlat.ja im sad nista vise nevjerujem,ni u jedan njihiv lijek.

sarajka

e moje budale...

kikirez

Nije Kinez cicija,zacas kupi vaku doturicu.

/ Najnovije