Dr. Dragan Stevanović: Sve lažu, samo ste vi u pravu?

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

YY

Ovijek su svi ne samo doktori odlazili tamo gdje je veca plata . Kako cemo znati Stevanovicu ko je napisao anonimno pismo ? Okani se tih spinova !

Paok

Za pocetak, bar nas ispostuk pristojnim oblacenjem. U pidzami dajes intervju. E grebi ga.

opari se

dnevna doza Stevanovica..

JA1

Evo SDA zastitnika kriminalne hobotnice, odmah se javljaju. Mamu li vam zlocinacku

opari se

Evo SDA zastitnika kriminalne hobotnice, odmah se javljaju. Mamu li vam zlocinacku ka JA1 Ko je SDA ovac mamu li ti bezobraznu ? Ako je stevanovic dosadni idiot kakve to veze ima sa SDA strankom ?

pdp

samo ti lažeš nezaklanjaj se iza doktora koji rade

JA1

Evo SDA zastitnika kriminalne hobotnice, odmah se javljaju. Mamu li vam zlocinacku ka JA1 Ko je SDA ovac mamu li ti bezobraznu ? Ako je stevanovic dosadni idiot kakve to veze ima sa SDA strankom ? ka opari se<<Ti si SDAovac, ne trebam ti ni opsovati, doboljno je reci da si SDAovac, to je gore nego da ti pominjem roditelje

Krivda pravda

Sda su teroristi i vecinom nepismene i neodgojene osobe,bez kulture.Sto prije narod to svati,prije cemo izici iz ovog blata u koje su nas ti teroristi uvukli.

Xxx

@Paok eto baš nam je bitno kako je obučen ! Da je u gaćama došao,ne mijenja činjenicu da sve što je rekao stoji 100%! Jako nam puno znači odijelo,eto ti Zahiragića ili Budnje koji ne zna rečenicu sastavit,ali heeej nosi odijelo! O lobanjama i šts je u istim, suvišno.

opari se

Ja sam znaci SDA ovac posto mi je demagog "dr. stevanovic" koji iskace iz pastete naporan..A da sam rekao da mi je simpatican bio bi sta ? SDP ovac ? Idiotsko razmisljanje..

Gost

Ja sam znaci SDA ovac posto mi je demagog "dr. stevanovic" koji iskace iz pastete naporan..A da sam rekao da mi je simpatican bio bi sta ? SDP ovac ? Idiotsko razmisljanje.. ka opari se Mozes ti reci da ti je covjek naporan, imas puno pravo. Ali to ne mijenja cinjenicu da je sve ovo sto je rekao tacno. Ona je otjerala sav kvalitetan bosnjacki kadar sa UKCS a ipak ispade da svi drugi rade protiv bosnjaka.

/ Najnovije