Dr. Cerić na inauguraciji Kadirova u Groznom: Neka EU vidi kako Putin radi...

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hm

Pa vaš Alija nije bio tako pametan da sklopi mir sa Srbima, kao što je Kadirov sa Rusima. Da je slušao zapad, kao vaš Alija, a sad Bakir, Čečeni bi prošli gore od vas! Muslimanima fali mudar čovjek, kao što je Kadirov bio!

lol

fuj, zlo sa zlom

Jao

Majko mila pa bolje da je otisao Dodiku na inauguraciju, draze bi mi bilo :D

Pehlivan

Pa šta je ovo?! Sve vjerske zajednice, lože se na ratne zločince, kriminalce, silnike, ološ i najveći šljam? Nisu bez razloga, skoro sve lijeve političke ideje, prepoznalei religiju i njenu infrastrukturu, kao jednog od najvećih neprijatelja čovječanstva.

Gulliverus

Još kad mi ga počnu hvaliti neki kod nas, ovog levata, pa stvarno me muka spopadne. Koja je ovo vjersko-bratska SDA mafija. WTF!!!

Mrš

Hahaha ,kako su se naljutili ovi dijaspora patriote, pobjegulje! Oni bi ratovali iz svojih toplih soba do zadnjeg muslimana iz BiH!

RoganJ

Mozda je Bosna isto tako trebala ostati u Jugoslovenskoj Federaciji?! Sigurno nebi bilo rata, zlocina i genocida, i vjerojatno bi bilo u EU?! O_o Moja razmisljanja, s obzirom da gospodin Ceric hvali Ruski pristup, koji je bio isti kao i pristup Srbije - silom zadrzati republiku u federaciji! Inace, ja sam Bosanski Srbin.

/ Najnovije