Dr. Alen Pilav izdao naredbu: Danas će biti otvorene zavarene kapije KCUS-a

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

LAIK

***

Ja1

Napokon, inace bolnica bila ko glavni stab Nato

Asker

***

BiH

***

Samir

*** od Klinickog bunker napravila

Jazavci na sudu

***

Kapija

Sad opet neceš moci proci od prosjaka na donjoj kapiji od pasa lutalica i macaka koje raznose smece i krvave zavoje i tufere iz bolničkih kanti. Viroze ce poceti harati meðu bolenicima jer ce ulaziti i izlaziti ko god kako hoce.

***

***

Wow

***

Amir Tuzla

Jeli ovo bila bolnica ili kazamat?

Po starom

***

Tuzlak

***

Prijateljski prijedlog

***

Lol

Uz dužno poštovanje, vozila nemaju šta da traže u krugu kompleksa kcus. Iako sam i sam više puta imao potrebu da posjetim neki odjel, sjećam se i vremena prije odluke da se zabrani ulaz vozilima..... To je bio divlji zapad. Pacijenti i posjetioci su preskakali i provačili se preko parkiranih vozila, svađe, sviranje zbog zagrađivanja. Auta u svim pravcima, ko na trkama. Vozila nemaju potrebu za ulazak u kcus. Stari i bolesni koji imaju potrebu su ili propuštani da ih se doveze do ulaza na odjel ili im je obezbjeđen prevoz sa ulaza. Ovo prva odluka? Čisti populizam.

Žvaljo

Šta kad ljudi udju u krug klinike ? Šta imaju od toga ? Hoce li im to smanjiti cekanje na operaciju ? Ovi populisti se vise i ne trude. S tim da ce sada (kao sto je to bilo prije ) u krugu biti jedno 50 prosjaka i pasa lutalica

Direktor

Zamolio bih cijenjenog doktora da narodu da malo vise informacija. Kako su bila zavarene kapije TIG, MIG, MAG, elektrolučno ? Grehota je da se ne vidi koliko je truda uloženo..

Krenulo je

Na onu zavarenu kapiju dok je bila otvorena su doktori i ostalo medicinsko osoblje bjezali sa posla jer nema portirnice i niko ih ne vidi.

BiH

***

Medicinar

Čujes li svijete kakve se revolucije u medicini desavaju u Sarajevu ? Sprema li se nobelova nagrada ?

nevj

***

Štand

Treba postaviti i pijačne štandova, možda nekome naumpadne da nešto kupi. Možda da se ubaci i šator s muzikom, taman je i decembar pa neka se narod proveseli ovo oko NG.

***

***

/ Najnovije