Dostavnim vozilom ušao u UNESCO zonu, građani mu sprejem ostavili poruku

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

U Zenici otkako je Seljonacelnik fudo glavni parkirat mozete gdje hocete trotoari puni auta to seljaku fudi nesmeta

.

U Zenici nema Unesco zone. Čitaj malo pažljivije. BRAVO Mostarci! Ovo je dobar način borbe - parking papcima treba napraviti štetu. Sad neka voza svoju sramotu - ili neka plati lakiranje. Nek se pojede.

Aferim!

.

Čudno

Građanski aktivizam je odličan kada je to stvarno građanski. Uz puno uvažavanje potrebe kažnjavanja idiotá koji voze po zaštićenom području, nekoliko pitanja: da li je ok na prekršajno (trebalo bi biti krivično) odgovarati krivičnim (uništavanjem tuđe stvari)?; zašto navodni aktivista uništava selektivno (šta je sa druga dva auta parkirana desno), da li pripadaju nekim gazdama ili prijateljima aktiviste?; ima li "aktivizam" neke veze s tim odakle dolazi bijeli automobil? Šta su uradile lokalne vlasti da zaštite staru gradsku jezgru od ovakvih parking idiota i kvaziaktivista. A portal bi trebao razmisliti da li je baš najbolje promovirati ovakve primjere "aktivizma" koji se baziraju na uništavanju tuđe imovine i nepoštovanju zakona.

Habuhabuhabu

Ma tu pješak nema nikakva prava. Pješačkom zonom jure auta, motori. Parkiraju ih nasred ulice. Policije saobraćajne ni za lijeka. Kasnije će se sjećati kad sataru neko dijete na romobilu.

Tuner

A sta je sa onim autima iza njega?

/ Najnovije